sommaren är kort

image71
snipp snapp snut så var sommaren slut!!!!

nu kommer hösten då tar vi tjejerna på brösten!

Tisdag idag? JA

Idag är det tisdag och dagen har inehållt både det ena och det tredje.
Idag har vi snusat snus och även skapat oss en as fräck grind. En såndär som man kan grinda på med skateboard och det är ballt.

Har även sökt jobb i Borlänge där vi tänkt oss spendera lite tid. Party party.

image70

Mottot: "Man ska inte vara rädd för döden."
 
Chill i dill pankaka
Peace out!

Jobb?? Ja?? Nej?? Kanske?? HJÄLP!!!

Idag är det måndag tror jag, Svårt att ha koll på dagarna när dom ser ut som zebror allihop.

Men det var inte det jag ville komma till utan för en stund sedan fick jag en klurefix som jag inte klarar för jag är helt enkelt korkad rakt av. Det är ett ord jag har hängt upp mej på och jag lägger skulden på dom jävla norrmännen. Va fan ska det va bra för att skicka ett mail man inte fattar? Puckon.

Nämligen så var det så att för cirka en månad eller 4 så skickade jag ett mail till Norge där jag fråga:
Haben sie eine kline jobb fur misch? ( Har ni jobb?)
Och nu när jag kollade mailen så fruktansvärt förvånansvärt så hade jag fått svar.

Det stog såhär:

Hei.
Takk for søknaden vedr. operatørstillingen hos oss.
Stillingen er nå besatt.
Mvh Per Tangen
Personalsjef, Danica Foods   Haugesund

Och då fattar jag inte vad "stillingen" betyder? Det är ju änna ett nyckelord och det kanske betyder jobb? Då blir det Norge nästa. Nån som vet kan ju skriva det. Sen är det bara ta sitt pick och pack och dra till Norge.

Fisk e gott med chill och dill i en potatis grill. Fast då är det ju bra om man jobbat ett tag med att rensa fisk så att det inte fasnar massa fiskben i grillen, så vi väntar lite med att ta ut svängarna med sånna uttryck så jag tar till bak det.

Peace out man. Idag regnar det! Måttligt!

chill

chill chill idag har det endast varit chill många sudokun är lösta. nu sitter jag "in the basement" in herrestad och ska snart lösa sudoku igen......gött äre. chillety så länge baja på er för fan!

Onsdag! Skola? NEEEJ!!!!

Idag är dagen som börjar på O och nu tycker jag änna att lovet tar ut sin fulla "glädje"! Man sitter här ensam hemma och alla andra är i skolan och man behöver inte tänka på att gå ur sängen, gå till lektionerna, spana brudar, käka lunch, säga hej till puckade lärare osv. Sitter endast här hemma, gör inte ett piss för första gången på 12 år, och lyssnar på musik. Elvis får det bli.
Men var sak har sin tid. Detta kommer tyvärr inte vara förevigt. Pengarna kallar efter att ha varit pank i 2 månader och skuldbärget växer. Jobba.

Antagligen blir det chill. Skulle kunna tänka mej ett jobb där man ska va full dygnet runt och chill för en sissådär 200 spänn i timmen! Men då är frågan var finns dett jobb? Jag tror jag tar och åker till Peru!

Pang Peru!
Chill Peru! Nu vet jag! Dit ska jag! Peace chill out cake!
image69


Hitta en bild som är värd att lägga ut. En fest hemma hos Saltgurkan och som ni ser så körde vi ett trick som verkligen uppskattas av alla brudar! Tricket heter "NAKENCHOCK". Pang trick.


summering IFK-DIF

stundtals bra och spännande match! mourad var lite för het tror jag därför blev han mållös 1-0 till DIF i 71:a minuten men starx efter byts mourad ut och in kommer våran allas frälsare wallerstedt och kvittirar in ett lyckosamt mål. för övrigt var matchen lite fram och tillbaka!



+ till en bra ifk klack och en trevlig förkväll på ullevi baren som för övrigt kollar leg dubbla gånger!
billiga öl i baren.

- till regnet samt den sämsta dommaren i världen från eskilstuna. EN RIKTIGT DOMMAR SKANDAL!
jag tror inte ens han kunde reglerna!

en välförtjänt hyllning

till Alf på citycab i göteborg. du är min räddare i nöden och alla ni adra på citycab också som gör att vi slipper svart taxi. på väg till spårvagnen igår fick jag inte midre 7 stycken som ville köra hem mig för hundra spänn!
I helvete eller citycab tar 78 riksdaler medans SVART TAXI tar HUNDRA SPÄNN!!! helt sjukt!!!



idag är det ifk djurgården vi gör oss klara och är redo för avfärd!!! vi hoppas på vinst förstås även fast inte marcus berg spelar i kväll!! Vi älskar dig mourad!!!! gör mål!!!

gay gay gay

ibland blir man bara för trött!!!!! nu ringde de från jobbet och väckte mig nyss! man blir så jävla förbannad så man har lust att säga upp sig! men idag ringde de inte för att ge mig sparken utan för att fråga om jag skule kunna komma inte tidigare och jobba! sjuka människor!


jag kan inte glädja mig åt något annat heller. för solen skiner absolut inte, det är kallt och jag är trött!!!! fy fan vilken jälva dag! hej då

bärs e gött

jag vill bara tilllägga att bärs e gött! alla som håller med mig tycker inte om skurkar som min lilla kusin här!!!!!

TAGEN PÅ BAR GÄRNING MARTIN!!!!!!!!
image68


hello again

nu sitter jag här igen och det är ochill ska verkligen snart åka och jobba när jag kom och tänka på en sak?

varför man lever!
man lever för att fortplanta sig och det gör man ju normalt inte förns man är vuxen man varför i helvete föds man inte vuxen då?

 image67
När jag var i sthlm i sommras

hard work work

jahop ser ut som att jag bara har tid att skriva innan jag skall åka och jobba men så är inte fallet. idag har jag haft tråkigt så därför har jag roat mig med vissa tidsfördriv. (lista medföljer)

1. spelat en omgång starcraft (utan fusk!)
2. hängt en timme på youtube.com
3. ätit panpizza och godis
4. spelat en omgång texas på everest poker(kom tvåa! kammade hem 250 marker gött mos överdos

5. ringt runt till mina systrar.

6. betalat räkningar


nu ska jag åka till jobbet med vagn nummer 1 chilla cake erik är gay och ricky lake med!



image66


Uppdatering på G! Och jag lanar fett!

Hejsan!

Just nu sitter Erik och lanar. Han sitter helt ensam och lanar och det går fint. Han har spelat skyroads och cs sen så var det inte så kul och nu är det film redegering som gäller i det fina vädret.

Kan ju tilllägga att jag vakna 1300 idag för att jag gick och lade mig 0700 för att klockan 0200 fick åka in till uddevallas sjukhus akutmottaging med en viss viktor som tydligen också hade lanat men lite för mycket.
Situationen var såhär:
Viktor snackar massa.
Vi snackar med han och inget misstänkt. 5 sekunder senare faller viktor med ögonbrynet rätt in i bordskivan och "kobom" rätt ner i golvet helt handlöst.
Vafan är detta ett skämt eller? tänker jag. Anton kollar bort från sin skärm en kort stund med sne blick och fortsätter sedan spela. Rickard är den som tar initsiativet och ruskar liv i han igen och det rinner mycket blod från ögat och till akuten vi åkte och sydde.

Men får vell tillägga att filmen snart är klar och kommer att kunnas köpas på åhlens för en cirka 7 riksdaler + gratis hemlörning...

chill out peace!

nya tag

efter en väldigt regnig sommar med mycket jobb, känner jag (karl erik sjögren) att det är dags att ta tag i bloggen igen.  min käre vän (erik gunnar isidorsson) har åkt till vårat jobb (restaurang palace www.palace.se) och snart ska jag själv dit. för fan. idag har vi ätit och druckit mycket gott (pizza samt coca cola) och jag känner mig riktigt laddar för hårt slit till klockan slår 04 inatt.


Jag har bestämmt idag att det är dags och ta tag i denna fantastiskt roliga blogg innan den ruttnar och glöms bort. därför utnämner jag den idag här och nu till den ultimata bloggen. vilket i sin tur innebär uppdatering med nya upptåg supar minnen och bilder som sommaren har bjutt på. så därför tycker jag absolut inte att ni ska sluta läsa utan istället hårdläsa som aldrig förr. för nu kommer det hända grejer kan jag lovar.


RSS 2.0