trött men inte sömnig1

Ge day! vilket fint väder det är idag! Natten var lång och vaken. endast tomten är naken! nej nu ljuger jag! he he he

Hallå i stugan!

Åter igen är tiden kommen då jag sitter på den svarta trästolen och knappar bokstäver!

Inatt är det tältning som står på schemat med några minus grader utanför. Antagligen kommer vi tälta på gräsmattan för det är ballt!

G N

Backpain

Jag är en av de drabbade och sitter nu fast i ha-ont-i-ryggen-träsket. Sitter på en hård trästol som har kullören svart. Påtal om svart så är även ljuset jag sitter i svart. Försöker blanda ett elexir till mitt ryggbesvär men utan framgång :(.

Ajajaj.

Ingredienser för ett möjligt fungerande elexir:
1tsk Björkbladsextrakt
lite ekologiskt socker
3 flaskor á 500ml citronsaft
nyfångad honung
1 späckhuggartand (självfångad)
okänd ört

Tillbredning:
Tänk på att inte anväda dej av halvfabrikat och var noggran med att följa receptet för att optimera potionens storlek och ha hela tiden ordet omsorgsfullt i tanken!

Sådär. Rygverck kan jag inte änns stava till.

11:16 15/14 tvåtusen8

HoHo i stugan. Tomten här!

Om du har ätit din gröt var dag så är det bara att skicka in din önskelista så ska vi se om nissarna har tid över (jobbar 24/7 non-stop) att ta hand om din beställning och tillfredställa ditt behov.

Årets julklapp är jultomtens renar men har bara 1 så måste tyvärr ha den själv. Sorry dude.

Godjul so long önskar Santa


Mutter, skruv och spik

Järnföremål. Essensiella järnföremål i vårt dagliga civiliserade industrisamhälle. Bära eller brista? Troligtvis bära. En mutter med en dimension på 13 x 6 har en hållfastighet man bara kan drömma om och är svårt att få en uppfattning vilken enormt viktig del den spelar för dagens säkerhet. Tänk dej tanken av att ha en mutter med en stigning på 6 grader (ISO 2932) uppskruvad till bålen, du går bersärkargång i en mutterfabrik, och allt du ser ser du i lasergrönt. Det först man givetvis tänker sig: Jag är säker! Den sexkantiga järnprofilen ger dej styrka och självförtroende såsom en okorregerad stålmutter fäst på vinga fyr i 27 m/s västligt snöoväder. Inte nog med de. Du kryper fram i mutterfabriken liksom Bond, James Bond, med en jävla mutter fastskruvad runt magen och allt du önskar är att livet skulle vart lite mer okomplicerat där dessa muttrar inte existerade. Att man böt ut dom förbannelse-muttrarna mot gyllene förlovningsringar och spred kärlek.

Kärlek till Rebecca - De är hon värd! PANG brud

P.s iden ang inlägget föddes då jag och rickard satt och lyssna på musik och lana. Winamp spela Ramstein - Mutter och vips så har inlägget sett världen för första gången

Meddelande till världen!

Jag (mr cake) konstigt? att jag skriver? nej det är ju min blogg! anyhow så undrar vi (ledningen) vem som ansvarar för det mystiskt poetiska inlägg som är skrivet under detta. vem bär ansvaret? eller vilka? vi får kontakta säpo!

To be continued....

RSS 2.0