31/5 - Röjfest hos Kalle och Tove :D

Tjenare tjenare ! Rickard här :D lite ovant kanske att jag skriver blogg... hmm ja, jag vet faktiskt inte varför jag skriver det här men jag fick ett jävla sug bara.. Alla bloggar ju nu för tiden så varför ska då inte jag?
Ikväll blir det röj som fan hemma hos Karl och Tove :D har inte förberett mig speciellt mycket, sitter här hemma och luktar svett :)

Igår var det bal och det var jävligt skoj ! Gick tillsammans med Julia Sanden och vi var skitsnygga tillsammans ! Kvällen var underbar och avslutades på trägårn ;)
Får även tillägga att Erik blev väldigt full och somnade på en parkbänk för att sedan bli väckt av nattvandrare :D
Har grävt fram lite kort ur min digitalkamera här då va:

Elisabeth, jag, Julia 
 

ja men det var ju riktigt kul å blogga ! Kanske ser mig här någon annan gång, vem vet? :)

Hade gött allihop :D


20,nytt jobb och Oskulden på systemet!

Idag är 20 år! gammal som fan? aldrig! pang! har varit på mitt nya jobb (uddevalla energi) sjukt hårt men sköj som fan! visst vettu! har även hunnit in och gått på systemet och köpt några öl! jävligt nice! till och med Stefan "tysk" gratta mig! snyggt!


Nu ska jag käka middag! tunnbrödmackor med ost! gött! chill!

Trädgårn plus efterfest

Nu såhär i eftertider så må ja säga att vi inte gick hem ensamma utan Jerka fick sällskap av en viss emelie som gör att de ekar genom väggarna. (Donk donk donk aaaa ooooo iiiiiii aaaaaa meeeeer)

Pang för övrigt på trägårn där allt möjligt fanns.

Hello. JAG E SNYGGAST! ALLTID!

Erk sitter vid spakarna och styr resan mot dagens äventyr. Vill ni följa med? Tyvärr, biljetterna tog just slut so fuck off and die, du är för ful för mej och din morsa går för en hundrig. Det sa jag rakt i ditt fejs och för övrigt så dricker jag alkoholhaltig vätska. SVIN GÖTT! Kung för en dag och min drottning sitter i mitt knä. Beccy bäst is in town. Whoho. Rakt av.

För övrigt så är framtiden bokad till premiären på trädgårn. Hang on FUCKERS!

Men mamma hällsar - ta de lungt med spriten.

Thao och hej god bless you........ NOT

Internetkrångel och dålig stil!

Tja Tja tja tjenna mittbena! chillar stabilt en en kallkällare som är mitt nya hem! gött som fan! åt nyss frukost (äggmackor) gött! lyssnar på lite GH3 musik skönt! och så! internet har varit nere i ett par dygn därav har bloggandet uteblivit!

MEN VAD ÄR MYGGANS OCH CHILL URSÄKTER? 
de två gör ju ingenting på morgonen! dom har ju fan hur mycket tid som helst på att blogga! jag är så besviken så nu ska jag tar kollektivt självmord med de från pingstkyrkan och jehovas vittnen!


morgon stund har guld i mun!

god morgon och god förmiddag! var uppe 6.30.  men gick och la mig 0700. och gick upp nu 10.28 jävligt gött idag är det chill!!

Youtube Is...


sorry! förlåt! nu är vi igång igen!

oja så är det! ballongbloggen har ju flyttats etc etc... men nu har vi fixat så det går att blogga igen! helt underbart!!!!


Dagens Höjdpunkter.
Går upp klockan 10.36 sovmorgon gött!
chill och myggan kommer förbi (megapang)
det är hockey på tv ikväll! Svergie tjeckien! gött!
Snart fyller jag 20 bast. (går upp på socialen och går ner på systemet.
Mycket nytt kul på youtube.com ännu göttare!

Dagens sämsta händelse!
Ingen! än så länge (men troligen att Svergie förlorar mot tjeckien)


Lite bilder från en Helg nån gång!


vAlborg guitar hero och GG

onsdagen bjöd på många trevliga möten och en lagom go fylla:D inte som förra helgen=) synd:( i vilket fall som helst!

igår lagade vi tacos och kollade på tre helt värdelösa "skräck" filmer som verkligen var svin dåliga!

idag har vi hoppat studsmatta (myggan har ont i knäet,mes) och spelat lite guitar hero GÖTT. nu letar vi lite förfest för ikväll är det gg som gäller igen:D gött som faen! over and out!

image125
Kommentar: Myggan (till höger) helt klart fullast och fulast!

Maj maj måne xD

....jag kan lura dej till skåne. Vet inte vad jag ska skriva så får dra till med nått oväntat, starkt, bra och cykadeliskt.

Steg upp på morgonen innan dagen var riktigt vaken ooohhh vilken härlig dag. Smög mej upp för att se dej naken. Oooohh vilken härlig dag!

Fjärilarna blomstrar i min mage och allt detta pga Rebecca. Fantastiskt underbar tös. Hon lever för tillfället i Ljungan och så även jag och det kan inte bli bättre. PANG!

Godnatt hälsar Gunnar on the flow.
Godnatt hälsar Becca bowie.

RSS 2.0