Ett ord om gårdagen

Magiskt!


bloggosvärenskin

hej era as! ja ni är as, de som läser bloggen är as. As är ett dött djur, det finns djur som äter döda djur, de kallas asätare eller kannibaler. Ett karaktärsdrag för kannibaler är att de äter sin egen ras. dom gillar det. tror jag, eller är det instikter? jag menar hade människor ätit varandra om vi lät instinkterna tar över moralgränserna? det är den stora frågan vi ställer oss idag! skall snart gå på jobb. idag med von anka. Ps jag har namnsdag idag!!! vem är jag? //??

Hat

Jävla FITT fredag!!! Den jäveln som uppfann fredagar ska fan dö! Jag är så jävla förbannad.... JÄVLA KUK CP!!!

21/1 2011

Jobbar och codar mest nu, återkommer när inspirationen hittar tillbaka. Peace

/longcake


CAD NX 7.5

Sitter sen tidig morgon i skolan och försöker lösa NX7:s oädliga gåta: Hur ska man göra?
Gick upp halv sex i morse och drog iväg till gymmet. Japp, personbästa idag med. Körde på med 42kg hantlarna i hantelpressen som om det var två mjölkpacket = Feeling GOOOOOD!!! Och detta trotts helgens hjälrnsläpp som resulterade i en sönderbränd handflata (bara mesar hoppar träningen då)!

Idag står Designkunskapen på tur och en sjukt good pasta/cheese röra väntar i ett kylskåp här på skolan!



Burn out // Myggan!


Call of duty

Codar mig vidare i kvällen kör village nu, wave 6 eller 7.

Note to self. By sentry guns.


/call of caket


Words of a wise man

Just because we can't be thogether dosen't mean that i dont love you


/CT


23:22 the M day

Måndag och den är snart slut. Sitter här och borstar tänderna. Fi fan va onödigt. Det där rispande ljudet som går direkt upp till hjärnan som får hjärnsignalerna att tänka i otakt och sabbar en hel natts sömn. Ofräscht är det också. Godnatt - ska aldrig mer borsta tänderna för bövelens ffs fy // chillmaistro

Ingen rubrik krävs


Plain stupidety

If you are reading this, the you can read.

That is all :P

/caket


The truth is out there


MW3

Ingredienser, kaffe, choklad, cola, xbox mw3 perfekt saturday.

Caket out


!

Kom ihåg lapp till mig: Måste sluta med Myggan!

Den mänskliga evolutionen

Walt disney är dum i huvudet. Hur fan kan det gå så jävla fel. Hej jag heter poochahontas och min mormor är ett träd.


Dräparn!

Dräper allt helt fullständigt idag:
TVÅ personbästa idag på gymmet med bl.a 400kg benpress!
Dräper garaget och bilen.. Ny färg på garageväggarna, bromsoksfärg, lägre chassie bak och färdiga hjulhus!
Just nu dräper jag även toaletten (inte bajsa (bara lite), städar)...
Känner mig sjukt dräpig idag så nu ska jag gå och dräpa lite till!
Maxat till 1000 // Myggan

Ofta ställs frågan

Varför norrmän är dumma! Ibland får man svaret! :)

/mr cake reporting live from oslo


Myggan goes technologic!

Yeah U hate it!

Flippar

Flippar caket när bullet chillas. Chillet cakes när flippet är bull. Bullet cakas i chill när chilliflipp cakar bullet!


Dagen efter uppdate!

Vart på gymmet igår å testade de nya kosttillskotten jag beställde förra veckan. Jacked XX och Jacked Meltdown XX. Jacke XX är en PWO som MMsports har utvecklat utefter Jack3d som är en PWO ifrån USP Labs, vilket är ett amerikanskt företag. Jag kände inget större av denna produkt. Så jag misstänker att jag underdoserade en aning när jag safeade med skoporna lite, har ju inte testat produkten tidigare så jag ville vara säker på att jag inte krashar på gymmet eller efteråt. Annars det jag märkte av var lite bättre pump än vanligt, inget mer.... Samma sak med Jacked Meltdown XX, ingen energikick eller temp ökning för att jag doserade för lågt. Det kommer bli mer ikväll med andra ord, och idag blir det ben! ;) Länkar till produkterna: http://www.mmsports.se/Jacked-XX-New-Edition.html http://www.mmsports.se/Meltdown-XX.html Förövrigt skulle jag lagt upp en före-bild men jag har inte hittat kameran så det får vänta lit! Puss i ljumsken // M M M M M M Myggan

Ursäkta vad sa du att det kosta???

Köpte en cola med personal rabatt, ändå 6000 spänn, och SVINDYRT!!!!


Kalaspuffar

Puffiga puffar puffas in i min puffiga mun. Det är gött att sno mat från loppan :) he he he. Idag har jag jobbat som fan. Jobba jobba jobba aldrig vila. Imorn ska jag jobba jobba jobba kanske vila. Haha aldrig. Jobba är min grej. Det är sköj. Jag tänkte på ost idag, tänkte ni ville veta. Sen åt jag ost, tänkte ni ville veta. Nu ska jag sova, tänkte ni ville veta. God natt!


Bored to death in another land

What the hell are u doing? Sometimes i ask myself that question. Hmm.... Wonder why?


Afterwork a la norway

Pizza, coke and some good old fashion cougar town. Because im working tomorrow as well. Von anka och jag hade det chill på jobbet idag, han pratar norska och skrattade åt mig, antagligen för att jag ser väldigt dum ut när jag inte fattar, what the hell, who dosen't. Time to hit the sack. Making money is hard.

Tomorrow is today but still a new night.

//don cakeleone! Out


Direkt rapportering från jobbet!

Enough said!


Jobb pepp med körv.

Går snart min andra jobbdag till mötes. Skall ikväll jobba med von anka. En trevlig norsk man som jag träffade som hastigast igår. Lite rutiner innan jobb idag står på schemat

1. Klippa mina naglar
2. Borsta mina tänder
3. Köra med min nya absolut torr (tack loppan) ;)
4. Klä på mig
5. Blogga lite

Alltför ofta undrar jag om folk som säger att världen är liten är dumma i huvudet. Definera liten tack!!!! Assface

Det är ingen iphone, det är en apple. Dom är experter på idioti på expert

//asscake


Maxning inför tentan!

RadioSeven ljuder ur högtalarna, på tredje våningen där Torbjörn och Johan sliter sina skalper rena över ett tal de förnärvarande inte begriper sig på. Själv presenterade jag precis Landet Brunsås för porslinet på våning 0. Vi är alla lite nervösa inför morgondagen då vi skall ta oss an Hållfastighetstentan som är den värsta väggen att wallá den närmaste tiden. Sov även över hos Johan i natt för att kunna plugga senare igår än vanligt, de går ju så jävla dåligt med bussar till skogslandet! Efter en pizza och lite film somnade som som ett valium/morfin pumpat nyvåldtaget får ifrån Vårgårda = Dåligt.... Fick precis en smsavvisering ifrån posten med. Mitt packet med dunderpulver har kommit och jag är gött sugen på att testa produkterna. Stod ju i reklamtexten att det var den bästa produkten och då måste det ju vara sant eller? Första snön har nu fallit och jag e så sjukt sugen på fjällen igen... Dax att dra ihop gamla gänget nu! Peace out // Myggan i sin fulla prakt!

Vad kostar det?

Köpte en app i appstore, 6000 spänn, svindyrt


Kort om sömn

Att sova är skönt enligt vissa, pest enligt andra och röv enligt mig. Jag har nu sovit i 10 timmar, vaknar och är ändå rövtrött. Ligger och gäspar och borde gå upp men jag har ingen ork helt enkelt. Jag får ligga kvar en stund till. Kanske kissa lite, eller kolla på en film. Frukost är bra också tror jag. Önskar jag kunde öppna kylen från sängen.

//Cheesecake


Svensk, Norsk, Man eller Mus?

Tja läget? Det är bra. (Något annat vore konstigt.) Fint väder idag! (Bryr mig måttligt mycket, klart som fan att det är väder) Typiskt svenskt - stå i kö. Mr lagom. Facebook. Hmm jeah right. Jag är inte bitter men FB är då fanemej en tvilling till helvete. Jag bor i en studentkorridor och dom gångerna som det bli strömavbrott eller internet lägger av öppnas dörrarna och folk umgås. Död åt FB - livets lösning! Chillmaistro lagom leve bloggen

Det finns väl inget max antal

Sitter här, lirar MW3, är trött, bloggar vill inte uppdatera sig. Blir förbannad. Skäller påcmin ipad. Går ut och rullar mig i snön lite. Googlar på parkettgolv. Läser lite om det. Sjukt ointressant. Bloggar vidare. Pratar med chill på skype. Han bloggar också. Bloggen är överbelastad eller strejkar den bara för att vi är så ointressanta?

Det är dyrt att ha vänner.

Det är dyrt ha vänner, dom vill alltid hitta på massa dumma saker. Därför vill jag inte ha några vänner i oslo. För jag tycker om mina pengar mer än vad jag gillar människor.

//caky potter. Wingardium leviosa!


One of the things that i do when i dont work

Tjenare bloggishen jag gillar att spela tv-spel jag.

Knight if cake just signed in to xbox live and out of the real life


Utelåst i snön

Sitter i majorstuen och väntar på lilla loppan som har åkt hemifrån med nycklarna. Jag känner hur alla 6 minusgrader kryper utanpå min kropp. Har köpt mar idag. Jag är hungrig. Drt är kallt. Jag tror jag kommer avlida nu. Jobbet gick som väntat jävligt bra och det hela resulterade i att jag fick stå och säg PLU nummer till hemskelie! Søppel!

//workcaker is out and in comes pirates of carribian, cake man's chest!


Hur mkt kostar de?

Köpte en Fanta Lemon förut. 6000 spänn, svindyrt!

Im trying to be serious but its really hard

Jag skall nu i just denna stund ta och vandra mig bort för att börja dagen det ny jobbet. Ska bli kul och jag är jätte taggad för det med :) så när jsg kommer tillbaks bloggen får du en ny uppdatering. Jag är egentlige för trött för att blogga nu :)(:
The worcaker goes to his work for some hardwork work!

Vuxen eller ej!

En god vänn sa att jag e bra på det jag gör, men att jag hade kunnat vara grymm om jag hade lagt ner mer energi på det väsentliga i mitt liv ist för på serier och sådan skit. Med det ekande i bakhuvudet börjar jag inse att allt inte står rätt till...
Hela mitt levnadssätt kan jämföras med en stor våg som hittills har burit fram mig över det hav som kan kallas MITT LIV. En dag slår vågen mot stranden och jag måste ta mig vidare till fots över berg och dalar. Det kallas att bli vuxen, att inse att verkligheten kräver en ansträngning av MIG. Livet blir plötsligt på allvar... Skolan blir tuff, jobbet måste skötas och JAG får ett hem som JAG måste sköta om, en familj som är beroende av att JAG klarar av att bestiga den skarpaste klippan, kravla genom de vassaste snåren. Många frågar sig om det är värt mödan som läggs ned. Nu finns det inga barn i mitt liv och ingen kvinna som jag oavsett vad skulle ställa framför allt. Men jag vet nu att allt jag kommer få tillbaka överväger mitt ihärdiga bemödande tusen gånger om.
Frågan är när du själv inser att det är dax att sätta fart? När skolan håller på att skita sig fullkomligt och du måste ta dig ifrån botten av havet, när din första är påväg eller när du ännu har channsen att kunna njuta av ditt liv samtidigt som du tar dig över den första klippväggen i ditt liv och kan njuta av att sakta vandra ner för bergets slutning? Det är upp till dig att styra ditt liv som du vill leva det!
Jag vet hur jag vill leva mitt liv! Vet DU?
Peace out// Myggan

Vi flyger mot sängen

Och säger god natt för ikväll. Men först en liten tankeställare. Om man opererar ut ena hjärnhalvan och sätter den i en ny kropp blir man då två personer eller samma person i två kroppar?
Sleep tight dont let the cakebugs bite or do i dont care!
//cake face!

My future is coming on!!!

This is what I do!
Skissteknik en söndagskväll..
Japp, sitter å skissar så pennan glöder, bläcket sprutar och det gamla furubordet blir brännmärkt...
Mr Cool smeker mina öron och jag njuter av slutet på denna vita helgen. Tankarna seglar fram å tillbaka mellan himmel och hav:
Tänk att få köra en motorsåg i fittan på den jävla horan som prejade mig!
eller:
Fan va gött att bli klar med skolan å resa till Australien för att dyka...
Jo som sagt, hinner med ganska mycket tänk när jag skissar. Funderar fortfarande på anders smörgåsgrill och bunpussy, är det ett täcken på passiv aggressivitet eller att man e mentalt störd?
Som sagt... Mkt tanke här!
Peace // Myggan som fan inte e arg!

I brist på fantasi

Nu kollar jag, zyrich och mohannad på en film som heter vingar av glas. Gammal och dålig film. Men får ta en paus från mw3 en stund så jag kan använda mina fingrar på mitt nya jobb som startar i morgon! Hö hö hö sa hästen närchan var hungrig och drog ett skämt om mat.
Kakan aka the cookie jar signar ut och klart blev slut. När upp blir ner

Går emot mina principer idag

För nu ska här ätas fiskpinnar och jag som aldrig äter fisk kommer nog dö av vitaminskock idag. Jag överlevde ju gårdagens vegatariska lasange så min mage tål saker tydligen. Snart är maten färdig som lilla loppan lagar. Det ska bli gött!,
Recept på norska fiskegrenar
1 kastrull pulvermos
Ca 14 fiskegrenar och en tub majonäs.
Rekomnderad dryck till maten: stekfettet som blir över efter grenarna.
Smaklig måltid
Med vänlig hälsning en osmakligare per morberg aka the norwigian cake.

Oslow på ryska

Befinner mig nyligen inflyttad i oslo som är en vackar stad i norge. Det ligger ganska nära havet och fyller en funktion som boplats för norrmän och även boplats för ca 60 000 giriga svenskar.
I skrivandets stund sitter jag och skiter, men jag tänker inte lägg upp någon bild på det. Om det inte requestas av er senare. Jag har sagt det för och igen och igen. Men nu är det allvar bloggen is trying to be back, butvhe wants ourcwriters to help him. Alla blogginlägg räknas stora som små korta som långa.
Avslutat här för att fortsätta senare :)
The cake of darkness is back. Hungry for som frosting and bitches!

Tentaplugg med lunch!

Här sitter vi i skolan och värmer våran underbara föda medan detta enkla blogginlägg skapas. Det är tentatider och det är hållf som gäller + lite skissteknik! Skissar bara naket och naken!

Griiiis


Puss i ljumsken // Myggan!

RSS 2.0