Ladda ner!

Jag har laddat ner 2 filmer nu. Oj oj oj. Stölligt.

På tal om saker. Gick en promenad idag klockan ca 14:00 runt i Halmstad. Korsade då bland annat stora torg! Där mördades en alkolist idag klockan 12:00. Saker försvinner, folk försvinner, så ´äre (Smala sussie - polisen).

/Chillmaister

hahaha bloggen

idag har varit en rolig dag! har varit nyttig och gått på promenad samt postat viktiga papper samt druckit kaffe haft besök av både malin och frida! pang dag! imorn är det halkörning som gäller!


Nu ska det städas och (diskas, naj)

/C

Mörra

Då var det uppdatering på G.
Ska åka på matteföreläsning nu och enligt min mattematiska uppskattning så är det ooooerhört jämt.
6 VS 6 Omfg!

Detta är jag.

Hej allihopa.
Ni kanske alla undrar vem jag är. Jag ska berätta, skrapa lite på ytan så att säga, så ni får ett någorlunda humm.. Here we go:

Jag heter då Karl, på bloggen C, irl Kalle. Jag är arbetslös (lat som jag är gör jag inte mycket åt saken) och gillar läget. Det jag gör på dagarna är att spela travian, har gjort det i 2 år nu, vilket betyder att jag har no life så att säga. Om jag får nån tid över så kanske jag spelar lite Guitarr hero.
När det är helg så är jag alkolist och om jag nu skulle få besök skulle jag fråga om dom vill spela GH och dricka sig fulla. Det är livet. Just de ja- glömde säga att jag snackar rätt mycket skit, så tro inte på vad jag säger.
Innerst inne gillar jag faktist göra roliga grejer, men som jag sa tidigare, får liksom inte tummen ur att göra det. Jag skulle vilja lifta till Kina. För kineser är då fanemej inte ocoola!
I matvägar så blir det snus (frukost,middag,kvällsmat) men kanske om jag har råd så unnar jag mej en kebabpizza.

Sådär ja. Det var det det. Hoppas ni fått ett humm om vem jag är och uppföljning följer troligtvis. Ett ocoolt krig utkämpas som jag kommer fölora.

/C(hill)

C vs Chill  6-4

Det ocoolaste man kan göra!

Snart är det dags för lilla mig att säga godnatt! vill bara säga ett par saker om vad det ocoolaste man göra är.

Det ocoolaste man kan göra är att anklaga andra för att vara ocoola när man innerst inne vet hur ocool man är

det ocoolaste man kan göra är att starta blogg krig när man vet att kommer förlora men ändå hittar på en massa dumma regler för att undvika total förudmjukelse.

Det ocoolaste man kan göra är att lägga upp bilder som exponerar vissa kroppsdelar som brukar vara tygövertäckta utan motpartens vetande!


Säger bara en sak! REVENGE IS COMMING! (CUMMING HAHAHA) BEWARE BROTHER!


/C

Tjaa

Dags och säga godnatt.
Måste bara säga en sak först. Det ocoolaste man kan blogga om är att lägga upp "coola" youtube länkar bara för att vinna en blogg tävling. Sedan att uppdatatera bloggen ena stunden och 1 minut senare uppdatera den igen. INTE okej.

Här kommer allfall kvällens bild:

Vart hart vinden tatt vägen dom senaste veckorna. AAAAAHHHHH!!!!

Ett måste!

om man gillar musik dvs





Spotify link!
http://open.spotify.com/track/3jsrWrSSl7DbjNEnA1fKVT



/C

går för knock out!

men en Fet katt i famnen



3-2 C vs Chill eller fick man poäng för inlägg med?

rond 2 Fight!

Fatasin sprudlar! dags för promenad!!!


I alla killars huvud finns denna kvinna!




2-2 C vs Chill

Bloggmatchen C vs Chill 1-1



C har ingen fantasi.
Jag chill chillar stadigt och fantasifull som jag är har jag hittat knappen där man kan infoga bilder, vilket är mycket roligare att se på. Speciellt denna. "hehe".

Chill scores 2-1

en ny dag är en vanlig dag!

Som vanligt är det måndag! eller fredag eller torsdag! är aldrig riktigt säker längre. jag har iallafall ätit lite frukost denna dag! gött!

Vad kan jag berätta nu då.... har upptäckt att jag är makalöst ointressant för varenda gång jag ska ge mig på det här blogga´ndet så känner jag helt att min fatasi tryter... vet inte vad som skrivas på en blogg längre... kan ju skriva om nått som hände för ett par veckor sen... när jag hälsade på max i trollhättan... ooch ni kan inte gissa vad som hände... jag var full. och igår åt jag glass! och inatt ska jag kanske sova... om det går.... är i´nte alltid så trött som jag önskar att jag vore. Vill lägga mig ner och sova i ett halvår vakna och inse vadå? jo att världen inte har förändrats ett piss afrika kommer fortfarande ligga kvar på sin ursprungliga plats och jag kommer lik förbannat ha fantastiskt dålig fantasi!

/C

Snart är det sommar igen :D



Kalle in action!

RSS 2.0