På en Torsdag?

Vaknar upp och känner ett starkt bakis rus. Ett rus som praktistaget skulle kunnas stoppas in i en ung på ca 225 grader och vips ett dussin nygräddade bakisbullar att avnjuta, på en Torsdag! Bästa medicien för detta gudaverk - knäcka en (eller fler har det blitt) sofiero. Jammie. På banan igen efter en lång natt och det känns som ett normaltillsånd att avnjuta detta magiska rus. En dag som denna då molnen inte är blå (moln är dock aldrig blåa, jag vet) utan dysta grå moln svävar och tittar på en då måsta man ju kontra med att lura sinnena och världen förvandlas till en himmel där allt är lysande vackert! Öl mot och till oändligheter here we go. Over and out.

Peace and Love in the namn of our best friend - Mr Beerman

I väntan på något gott

Den som väntar på något gott, kan lika gärna gå till systemet och köpa sig något medans man väntar. det jag väntar på går dock inte att att köpa på något system men jag ska gå dit medans jag väntar på honom! idag blir det lite fest/fotboll/fylla/fredag? nej heja tyskland! spelar nigeria mot tyskland står det nigger i scoren! mat? nej tack idag dricker vi oss mätta! peace oot. och tack som fan!

Aktivitet

Omg Karl Sjögren är som en eld i kaminen. Sicken kille som har ett så underbart liv. Man blir nästan lite avundsjuk när man ser hur glassigt han har det. "Är ute och cyklar" fast han vet var han ska! Det är vad jag kallar helt sjukt!! Och att han sedan har minst 3 kalsonger - guuu sicken gottegris.

Å andra sidan, mitt liv då? Pjokigt? Aldrig! Kunde inte "somna" igår. Tycke det var rätt gött. Sommarharmonin har verkligen infunnit sig och att inte kunna sova är som att sitta på ett flygplan mot fjärran land och kanske inte för stunden njuta av situationen men man vet (förhoppningsvis) att det bådar godare stunder (nakna bullar). Och i sommartider som dessa existerar inte stress, jag kan lika gärna sova sen, lungan. Iallfall när jag inte kunde somna igår och låg där helt själv i sängen så kom jag till diverse insikter. Det är helt underbart, tro det eller ej, men att va singel är det bästa man kan va! Ett (1) liv - inget mer. Woho! Fler insikter: Snus e gött!

Har lyckats slarva bort min telefon: Nummer till världen? Mr Cakemaistro were are you? I request a number, think you got one.

Peace and Love 2010

Cake om att gå till sängs......

-God natt! sov gott, dröm sött. mer kan inte sägas.... nu är det dags!

JAg

är en dålig bloggare! speciellt när solen är framme! F.u.c.k me! grädden på hyllan, toppen på isberget osv. nu ska jag snart åka till mitt så kallade jobb! fy helvete för det! maskinen. yeah jag spyr i ditt face! igår var jag full! det var gött! idag är tanken tänkt, och tanken är att vi ska dansa, tanken är helt genomtänkt NOT. jag är så jävla bra på att bara skriva en massa smörja som ingen fattar. det är ingen som läser bloggen så det är menningslöst att skriva om saker som händer mig eller liknande. jag har ingen fantasi (sexuallitet) för dikter och skit och för trött för att ens hitta på något annat att skriva om. fattar ni eller?


Peace ut! /C

RSS 2.0