Båten isidora kallar

Då bär det av till Lysekil och vidare med destinastion oändligheten och vidare! Kingsharbour blir troligtvis en mellanlandning och vi ska spana efer brännmaneter och makrill!

Tisdag

Idag har vart dagen då man tar sej funderare över om man ska ta en bakad (obakad bak) eller portionerad göteborgare? Dagens i-landsproblem nr1.

Även polerat den nya forden och den blev värre än den var innan då jag råkade polera av den satans strömkabeln till poleringsmaskinen. Starkt.

Jordgubbar

Vi åkte och plocka jordgubbar sedan åkte vi till badet och käka upp dom.

Kan även fylla på älghistorien som var i farten igår med. 1 tjur, 1 ko och en kalv var ute och gick. Sen fick dom för sig att springa på vägen så vi körde chickenrace och det var pangkul. Sedan träffa vi även på ett rådjur och det ville inte heller springa av vägen så vi jaga de med. Puckon där ute i vildmarken hela bunten.

älgjakt,fiske och löning!

våran historia har sin början igårkväll när jag (cake) ont myggan bestämmer oss för att fiska lite havsöring! gött tre fick var hemma 04 natten till fredag! resan gick som planerat det var mycket skratt och djurspaning! vi såg bl.a rävar med ungar rådjur och myggan påstår sig sett en grävlig i ett träd! mycket tveksamt! huvudspaningen var iallafall en svenson familj! bilen och villan såg vi inte till men ute på ängen lekte mamma och pappa älg med sin lilla bäbisälg myggan nitar så däcken skriker, slår på helljus och fram med mobilkamerean (för kassa bilder för att lägga ut) vidare nu står pappa 'lg först på andra sidan vägen med "jag ska punktera era jävla däck med min 100 taggare till horn (myggan grät men slutade när han insåg att vi satt i bmwn och inte i hans nissan ( som vi för övrigt jobbar stenhårt på nu) när jag går ut för att få en bra bild på familjen svensson skriker myggan inifrån bilen (för feg för att gå ut tänker ni? självklart) älgen går över vägen, vilket jag tolkar som älgen kommer! blir livrädd och bokstavligt talat teleporterar mig rätt in i bilen! makalöst snabb var jag!

allt för idag för er ointresserdade! chill

ni som blöder just nu kan väl gå med i min VSBJN (Vi Som Blöder Just Nu)!! finns på facebook! cake

24 juli - 24 bärs?

Det är strålande sol ute. Är det sant? *gnuggar ögonen* JARÅ!

Mot plajan.

Borta bäst men hemma bra.

Då har man åter igen flygit hem till bikupan eller Halmstad även kallat. 30 timmar på tåg/buss gjorde att vi bytte vår geografiska position till bekanta områden där min flickvän väntade på mej och som blev kollosalt gla av att se mej och som har vart av nån konstig anledning orolig (:S). Känns gött.

Idag har vi allfall haft picknick på stranden och det svenska vädret var såklart regnit. Men vi trotsa regnet. Efter regnet kommer solen. Alltid. Vi käka äggmackor med kaffe. Jammie.

Puss och godnatt


Germany - Tyskland

I skrivande stund sa befinner ja mej pa tyskt territorie närmare bestämt i Karlsruhe. 160(!) mil fran hemtrakten och det tog oss 3 langa dygn att komma hit da vi använde oss av den klassiska liftar tummen. Sverige avverka vi snabbt. Danmark var tvärstop och Tyskland var halvsegt och nästa ingen vet att det finns ett annat sprak än tyska och framför allt inte natt som stavas E N G L I S C H. Dock sa är dom flesta trevliga (inte alla) och här i Karlsruhe är det nu fest. Billig öl är dom kända för och det stämmer verkligen! 4 kr för en flaska som smakar som den ska. 0,7l vodka för 45 spänn.

Men men vi lever och nu är det fest.

Thao - Dom 2 idioterna :)

Kolmården djurpark...!

intressant plats att utvekla sina kuskaper och sinnen på. ( kunskaper om att djuren håller på att dö av uttråkning, och sinnen för att de luktar skit vart fan man än går).

Har varit inchekad på en camping här i kolmården i tre dagar nu... gud bless mobilt bredband....
i morn ska vi till stockholm och glida runt, shoppa lite nice stuff om de finns :D
hemkomst sker på lördag om planerna håller, så då blir de nog festa och söndagen tillbringas nog åt att efterbehandla bakfyllan i garaget. om ngn har några invändningar på mina planer så kan ni ringa mig på: 0735-322625.

här följer nu en bild på en gullig varg =D
min lilla gose vovve som jag inte fick ta med hem...

Mvh: jerka

Hollyday hell yeah!

Nu har ja lagt den svarta dåtiden bakom mej och ser med ljusa ögon fram emot den ögonbändande framtiden då det faanemej är semester i fyra långa veckor. 4 veckor man aldrig kommer glömma.

Rebbe äger fett!

Hare hare chill och nju är de SEMESTER!!! :O

Snart semester!

Dan Före doppare dan! för nu är det snart semester och imorn bär det av mot tyskland förhoppningsvis! gött som fan! chillar mest och störst gör jag! myggan och chill e gay som vanligt! gött göt är så exalterad att jag inte vet vad jag ska skriva! /out from cake who makes the bake shake! peace


Kanye Hands! (grym video,störd kille)


helg och fylla!

Fet helg go fylla RSKJ ägde The Dancefloor as usual! mycket hård dansning! nu är vi på gång ordentligt! öhh jobbat idag! 4 dagar kvar till semester! gött!!!!!! sen äre det chill! /out a'm i? (öhh yes) peace


Äventyr? ooja!

Kastar loss båten och backar ur. Ska lägga i växeln så att den går frammåt men händer ingeting. Växellådan är sönder. Blir till och segla men det var bara början på allt helvete. Det var varken vind eller sol men inget och hänga läpp för så vi körde på. Då kom regnet. Äh nu ska vi hänga läpp.

Senare då vi skulle lägga till på ekholmen:
-Hoppa i för i helvete (panik).
*plums* hjääälp. Bambi på hal is och försöker klättra upp på land. Neej, går inte.
*bonk och krasch* Isidora går på grund. (ännu mer panik)

Lite senare då vi lagt till:
*bonk., bonk, bonk*
-Va är det som bonkar? frågar vi.
Jag tar på mej cyklop och hoppar i det kalla vattnet och upptäcker att båten står mitt på ett grund vilket leder till att vi var tvungna att flytta ankaret med hjälp av fändrarna. Ett projekt som hette duga. Men med mycket meck så fick sagan ett lyckligt slut.

Hej svej // kapten

Trägårn igen!!!! (alltid lika roligt)

Sitter här med en mega bakfylla som kan beskrivas som en hiroshima!!!! fy fan igår var inte sköj för fem öre blev full gött! och hitta massa pengar. Värt att nämna är att musiken aldrig har varit sämre på GG. fruktansvärd. jag vill bara skära av mig öronen!!!!! i övrigt var förfesten sköj! Stephan var med! (våran tysk) idag ska vi ut igen! och ikväll blir det hårdare!!!
nån helg

Torsdag utan dess like.

Startade dan tidigt (09:00) med ett besök på bilbesiktningen. 2:a på handbromsen. Doh. Efter det var vi tvungna att spendera 4h i strålande sol i staden Lysekil utan varken badkläder eller badhanddukar. Men sånna ljushuvven vi är kom vi faktis på att man kan ju köpa badkläder så de gjorde vi. Men då kom vi ju till problemet att man ska ju torka sej också så vi letade efter en handduks-affär så som ekkorrar letar efter ekollon och när vi hitta affärn så hade dom ett kanonerbjudande som vi kände att vi inte kunde gå miste om. Köp 4 betala för 3 xD. Kap tänkte vi. Väl framme i kassan så hamna notan på 750 :-. Våra livs bästa kap.


Besökte lysekils nakenbak me.

Besökte lysekils havetshus me. Här har ni bajskorvsfiskara i full aktion.

Thing hej

RSS 2.0