nere på marken...

chill...  daim de va ett tag sedan man började med chill :s           Jaoo jao.. bara för att göra det klart har inte rubriken ngt med det jag skriver att göra. faktum är att jag inte vet vad som borde skrivas eller vart jag ska börja så vi börjar med danmark och halmstads impulsresa:)

som vanligt börjar det med att myggan får en rubbad idè, denna gång med hjälp av Max.
idén poppade upp runt kl. 10 på kvällen och det bar av till halmstad. Max och jag hade bestämt oss för att hämta hem bob från hans becka och samtidigt passa på att chacka lite bärs i DK...  vi kom ner runt 3 på natten och gick till säng omgåendes.  degen efteråt styrdes kosan mot helsingborg ( tror jag) och färgan mot de beryktade ölbägarnas Ö, DK.
Max och Bob  ( som till synes följde med för att pröjsa all bärs) var helt extas och ville få tag på en restaurang så fort som möjligt. Detta slutade inte bra då det visade sig att restaurangen inte tog kort :s ( och vi som nyligen join:at gruppen " vi som bara betalar med plast kortet" ) lite snopet!!
efter långt övervägande med killen i kassan kutade Bob till en bankomat och denna timma slutade slutligen lyckligt.
Myggan ( jag ) däremot var inte nöjd med den äckliga maten och all bärs , jag dricker som bekant inte gärna bärs, och bestämde mig för att sätta målet lite högre. Absinth ;P Handle With Extreme Caution!  Keep cool and away from heat, flames and children.  Danger do not drink neat. Add water / mixer to taste. It is dangerous to drink to excess. Contains wormwood infusion from artemisia absithium.  sugar free-no carbs.efter mycket tråklande införskaffades 4 flaskor och sedan bar det hemmåt ;D
Nu skulle jag ju kunna dra upp massor tråkiga detaljer om vad som hänt under semestern men efter som att jag värnar om våra läsare har jag belutat för att ta upp dom med...


okej jag kommer inte ihåg ngn just nu men jag lovar att återkomma så fort mitt minnes lager är åter i "bruk"

Sen har vi ju Max brud ara som snart fyller 216 fullmånar eller 18 höstar som man säger här i fjortis pulkornas värld.
Grattis i förskott ditt klet ; )


för övrigt ligger me hemma i mitt rum och drömmeler om att bilen skall bli klar och att vår planet skall bli en trevligare plats att leva på. ( lär inte hända innan någon skjutit av lite folk, vi har inga närmare förslag men en viss bush skulle inte skada, jorden är endå överbefolkad ;) rått men sant)

köss o smek.

Jaraå

Då var den sista dan på jobbet avklarad, klockan är nu 01:38, så då har man en fruktansvärt awesome veckan framför mig och Bebberebbe som ska ta ett flygplan ner till Mallorca och bada i solstrålar. Jabadabadooo

hej rebbe

I skrivande stund sitter mobilen klistrad som ett plåster på mitt vänstra öra med rebbes röst sjungande lalala, höger öra sitter och lyssnar på winamp, höger handen skriver på tangentbordet och munnen snackar med tösen i andra änden av tråden! Simultankapasiteten flödar!

Inlägget är tillängnat Rebbebebbe. Denna makalösa jenten har jag vart tillsammans med sedan 20 april och vi brukar skicka lite mail till varann lite då och då men nu skriver ja här för att göra vårt glödande förhållande lite mer officiellt ungefär som det pågående OS. Hur kul skulle de vart och ha ett Os inofficellt tex så då får man ju skriva till varann offeciellt med i OS tider som detta.
 
Det jag kan avslöja om denna mytomspunna Becca är vell att hon ursprungligen kommer från Karlstad men på senare tider tillbringar tiden i Halmstad där hon pluggar. Då och då kommer jag och hälsar på och det blir alltid en kollosalt go röra som har det mesta att erbjuda. En aktiv sådan! (har aldrig hyrt en film, kollat på tv tillsammans tex) Brukar ta en sväng och klättra o dyl. Sammanfattningsvis så går det hett till med denna brud.
 
-Hej hej Rebb nu är klockan 23:54 och du sover. Sov gött för de borde ja med göra! Ska upp 05:45 till jobbe så sova blir. Men nu har du allfall fått ditt mail så nu är det din tur å svara.

Puss o Godnatt

Uppdatering klockan 14:29

Nu är det dags att uppdatera denna visuella blogg! Första veckan på jobbet efter semestern är averkad och det var inte så farligt som jag trodde.

Gräset är grönare på andra sidan - vattnet är blåare ju djupare man sjunker :S

Nu är det fredag och the sun is shining so we have to visit the big blue ocean. Peace

sista veckan...

på Semestern! inte sköj! regnar det ute? JA! INTE GÖTT

RSS 2.0