Alla vi som hatar mix megapol!

Jag säger bara fy fan va kasst det är. varanan låt är skit och de låtarna emellan är sämre! idag har jag korat adam alsing (den skäggiga fettogubben som tog över jepordy efter magnus härenstam) till världens sämsta radiopratare! han är skit gry forsell är skit hon som jag lyssnar på nu för att jag inte orkar gå och stänga av radion är skit! jippie!!! nu spealr dom N'sync med bye bye typ 1758 eller nånting! jag har inga råd till mix megapol över huvudtaget för det går inte att finna ord för den ilska jag känner varje gång den där jävligt menningslösa radio reklamen ljuder i mina öron i 5 minuter! nu är jag så arg att jag inte orkar skriva mer! ett råd till alla mix lyssnare sluta lyssna innan ni tar livet av er pågrund av utråkighet:


ALLA ÄLSKAR P3, JAG GÖR DET! blääää kid rock all summer long snacka om att killen är desperat på att tjäna pengar genom att förstöra klassiska sweet home alabama (samma sak gjorde madonna 2006 med den där abba låten som brukade vara en party höjare....)

Fy fan

va kass jag är på att blogga, så här kassa var inte ens svenska os-truppen...eller de var nog sämre!!!

I övrigt har jag inte gjort ett skit sen sist mitt liv är makalöst händelseklent för tillfället det är bara jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb, ja ni fattar! är inte ens ledig på helgen för då ska jag umgås med mina arbetskamrater!!! i vilket fall som helst är jag gått och begravt hela mitt sociala liv nästan. (tackar gud för facebook...NOT)

Eftersom jag det inte händer nått får jag gå ut och leta lite action...men det känns som ett lönlöst fall i uddevalla en torsdag eftermiddag som denna! vart är alla? jag tror att alla sitter inne vid sina datorer (som jag) och bara bloggar en massa meningslös skit (som jag) men deras sociala frustration försvinner inte... INTE KONSTIGT ATT FOLK BARA KLAGAR NÄR DOM EGENTLIGEN ÄR FÖRBANNADE PÅ SIG SJÄLVA!

Men jag lovar att den här veckan ska jag uppdaterar er sjukt detaljerat om vad som händer i mitt sociala (och alla andras) liv. okej okej vi ses senare bloggen nu ska jag prata med min osynliga kompis Greger för han har lite problem med sin spetälska!

Hej då //Captain jack swallows!

mmm underbara fredag.

NU sitter man här och det är ÄNTLIGEN fredag igen. Lillmåndag som även säger här i jobbartider. Mycket har hänt och mycket har gått sönder på senaste. Ojoj.

For(t)den går nja sådär.... men mycket här hänt med min gamla vapendragare Bob. Bara senaste veckan inträffade följande:

*Köpt fetaste ljudet
*Krockat med en grävlig som stendog.
*Handbromsen har gått sönder för att grävlingen stog ivägen.
*Va på Donken och köpte 2 cheese och 1 cola --> resultera i att man fick cola i hela jävla sätet plus massa andra ställen så att det fetaste ljudet i stan inte funka längre.
*Gjort sönder nyckeln till låset så att den är helt skev.
*Nära på krocka med en älg. Älgen sprang brevid vägen och helt plötsligt skulle den springa över vägen och halka i diket och gjorde en powerslide på vägen... Fi fan va snyggt,

Okej.... SKRÄLL i know. Enoff

Till dagens händelser:
 Sara, nybliven 18 åring, kalasar för fulla muggar och bjudna som vi är kommer vi och höjder medel-promillen till tusen

Äh NOG... Jag älskar Bebbe så tack å hej. (Kör hårt med den nya datapatan allnightlong)

Puss å bärs hej

RSS 2.0