Skillade killar


5 minuters paus.

efter ett hårt arbete sen lunch är det dags för den klockrena 5 mimuters pausen.

på 5 minuter pausen kan man bl.a blogga,kolla youtube,dricka kaffe,små prata med folk(oftast om andra irreterande kollegor,vila lite käka en frukt eller läsa dagens punkt SE som är en favorit i personalrummet här på östras kostavdelning.

2 mintuer kvar av rasten i skrivandets tid och jag då får jag lust att slänga ut dagens fakta


DAGENS FAKTA
Myggor på somrarna är ju sjuuukt irriterande! De flesta vet ju att det bara är honorna som suger blod, men vad äter då hanarna?

Svar. Hanarna äter växt sav, från blommor träd och andra växter.


Slut på dagens fakta, slut på rasten nu ska jag jobba. hörs senare

//kalle-på blogg humör =)

lunch


Lunchen på jobbet består i dag av en hårdmacka utan smör ett päron en banan och två glas mjölk!


Smaklig måltid

Jumper

God morgon och välkomna till den 26/2-08 ett helt fantastiskt år hitils. igår var jag och Johan på bio, orkade inte lägga in en bedöminig av filem Jumper igår men här kommer den.


Jumper
I rollerna: ingen jävla anning men samuel L Jacksson var med och hon bruden från oc typ rachel bilson tror jag hon heter.
Speltid: 1.27 minuter
Ca pris: 90 per biljett blir ca 0.708 öre per minut av filmen.

Handling: david som huvudpersonen heter är med om en olycka som ung och upptäcker då att han kan teleportera sig han rymer hemifrån och lever livet och rånar banker. sen upptäcks han av paladins som är en kristen sekt som dödar sk. jumpers för dom anser att bara Gud ska ha kraften att göra vad han vill. och sen börjar kriget.

mycket action bra effekter se den


Steg 1 i kändis skolan

Hejsan alla bloggläsare och välkommen till Kalles kändis skola. i den här inläggs serien får ni lära er hur man blir kändis.

idag ska vi lära oss lite om bloggandet. och tre grundregler är viktiga

Regel nummer ett.
Du måste var snygg, (gäller framför allt tjejer, alex schulman är ju en jävligt känd bloggare men inte för att han är snygg utan mest för att han är dum i huvudet)
Här har du en bloggare som inte är känd men snygg.
http://kissie.blogg.se/

Regel nummer två.
Innehållet. ska man bli känd är det viktigt att ha ett bra och övergripande innehåll gärna mycket personliga värderingar i aktuella frågor så som mode, Cliton och Obama eller växthuseffekten osv.
ett exempel på kända bloggare är  Perez Hilton som bl.a skvallrar om Britney och Paris.
http://perezhilton.com/

en annan känd bloggare är Martin Stenmark. dock inte känd utav bloggandet utan känd på grund av sin enorma syskon skara (obekräftade fakta men om jag minns rätt är de ca 14 stycken. (tur att inte allihopa bloggar, då hade internet varit överbelastat. I vilket fall som helst är Martins blogg en katastrof. Men va kan man förvänta sig när en kändis bloggar för Aftonbladet? här kommer ett utdrag ur Martins Blogg.
(notera att man inte blir känd av att blogga med bara skiljetecken)

Le Marc, Julbak och Lucia...

Skrivet av Martin 14 december 2007, klockan 08:04

Har man hunnit med sen senaste bloggen. Ja, jag vet att jag är dålig på att blogga! Det ligger liksom inte i mina gener som tex. Schulman eller vad de nu heter alla de där racerbloggarna som kan spotta ur sig 8 inlägg per dag!! De måste jobba med det ; ) Såg att nån av er hade varit på Le Marc på cirkus.. En fantastisk konsert, bland de bästa jag har sett på länge... Och då får mannen ur sig efteråt att Gbg var bättre!!!! Nästan omöjligt. Lucia på dagis. 20 Lucior, 3 pepparkaksgubbar och 2 stjärngossar och nån tomte var det nog oxå!!!! Vackert. Lussebullar och knäck har vi gett oss på i det Stenmarckska hemmet.. Gjorde världens snyggaste katter men lyckas glömma dem i ugnen..... Ja, ja sånt är livet. Jag skrapade av översta lagret och åt med välbehag. Idas bullar var snyggast!! Loves var intressantast.... God Jul. M.


Det var allt för mig så blogga på nu mina vänner och skicka länkar till era bloggar i komentaren.

// kalle


jag e tillbaka

Kalle e här igen! efter ett samanbrott på några veckor!


nu är jag tillbaka med ny kraft så håll er uppdaterade för det senaste

i fredags var jag på gg och tittade på adam tensta. han var duktig! när han sjöng sin hit "do i look like i sell drugs" så tyckte jag att han gjorde det..... han är med andra ord ännu en kändis som gått ner sig i knarket....stackars adam jag trodde det skulle bli nått av honom....anyway så kan jag berätta att idag är dagen då vi klickar för svergie

http://www.clickclickclick.com/default.asp

Välj land. svergie förstås sen är det bara att klicka på! det finns status på hur mycket du har klickat och världsranking av länder. gör din plikt klicka för svergie!!!!

Hej gästboken!

Detta inlägg är inte ett inlägg utan en bok! En gästbok! Det ska skrivas i varje gång man ser den! " I was here today" eller "Idag käka jag pizza" eller "Jerry är singel och letar desperat efter en tjej"

Så gästboka på bara!

20 bast!?

Alltid!  

Maxa!

Full? Öhh yes :S


Fredag igen..

Då var det fredag igen och bloggen har inte blivit uppdaterad på en hel vecka. Typiskt

Äntligen fredag!

Så var det dags! Första helgen jag är ledig.. Alltså ledig på riktigt ! Har ju jobbat nu hela veckan och det är stabilt som fan.. Nu är man ledig på riktigt liksom och det är jävligt gött kan jag meddela :) äntligen !

Ledig ska man vara.. Men vidare till nästa ämne: Alltid fest!

Som sagt.. Alltid fest då.. åå det är nice.


RSS 2.0