För att göra...

....saken lättare så ska dagen ord bli ett lätt ord. Sitter här och dricker  bärs och min hjärnkapacitet ligger på 5% av den normala och kan knappt träffa tangenterna.

Dagens ord blir:

I (stort i) - Jag

Ska dra till GG nu - björnen (varulven) och kaninen ska intrudoceras för det är ju trots allt HALLOWEEN!! xD (Happy halloween)

Chill

Dagens ord!

Då hoppas jag ni kan det gamla ordet för nu kommer det nya! Kom ihåg den fina vinsten! ;)

Födelseförsamling - Native parish

Det var dagens ord det :-) För övrigt idag så har jag ätit pizza, varit med Rickard och väntat på telefon samtal.

chill

Mondag (med o) 2007

Om jag ska va helt ärlig så har jag ljugit. Fast om man ska va helt ärlig så har jag inte ljugit. För om man ska ljuga så räcker det ju inte med att skriva eller säga nått. Man måste ju ha nån som hör eller läser det man ljugit om men jag antar att jag ljugit. För ett tag sen så sa jag att jag hade jobb vilket inte var ett dugg sant! Inte ett öre sant. Däremot kan man säga att jag har jobb nu :D! Fast då ljuger jag också :(

Idag gick jag upp klockan 08:00 för att åka till Kungshamn på jobbintervju där jag skulle ha ett "buissnestalk" med Nilla och Erica. Och inte nog med att man skulle va där 13:00 så va jag där 11:30 :D men inte fan spela det nån roll då jag var tvungen att "entertain myself" so I tok a walk on the beutifuls streets and watch all cars and stones. (very bra english) Men allfall det verkar som att jag ska jobb där ett tag. Arbetstiderna består av två pass. Pass 1 06:00 - 15:30 och pass 2: 15:00 - 24:00

Ska även introducera engelska för nybörjare och den kursen ska jag gå och det är bara följa det "aktiva" bloggandet (Knalle står för det oaktiva) så kommer alla bli stjärnor på engelska och då ska vi som kan dom orden åka på språk resa till Tasmanien (ö utanför Australien :D). Knalle pröjsar.

Dagens ord är: Björklöv - Birchleaf plur. Birchleaves

JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nu är det dags!!!!!!! Jag har fått jobb!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yes my god va gött som faan!!!

HALLÅÅÅ GRÖTEN!

Är det nån som vet hur man kokar gröt?
Idag så vaknade jag vid 12:32 och kollade efter nått att käka men utbudet i kylen för under all kretik så jag bestämde mig för att koka lite gröt för det skulle passa min mage alldeles utmärkt dock att det tar så lång tid att göra men det var det värt för denna gången.

Så jag la i 5dl vatten, lite havre och lite salt. Så då kändes det bra men sen så var det ju det att det tog så lång tid så då måste man ju hitta ett sätt att "entertain yourself" så jag satte mig lite vid datan och tog fram gitarren och sjöng (brev från kollonien, idas sommarvisa och även het - björne rosenström) och spelade datoren!

20 minuter senare!
- JÄVLAR, gröten just ja faan.
Springer upp en våning och får se gröten helt svart och det luktade bränt havre! Ajsing bajsing. Inte mer med att man för göra om allt från början. Denna gången hälde jag i allt igen och satte mig och spelade gitarr och sjöng ( samma låtar för jag kan inga andra) men tyckte det tog lite lång tid för det att koka upp så då kollade jag vad som var problemet och tydligen så hade jag glömt att sätta på plattan. Typiskt.

Så är det nån som vet hur man kokar gröt så kan ni ju säga till och bjuda mej på frukost imorgon!

För övrigt så är det Harrys ikväll då bira kommer drickas och Rickard kommer klockan 12:00 att lämna 17 års åldern för att dricka bärs på heltid!

Chill


Diskutrymmet håller på att ta slut på Lokal disk (C:\)

Rubriken kanske inte är så jävla rocki men så är fallet och för tillfället återgärdas detta!

Dagens ros måste vell ändå gå till Erik. Inte nog med att han bestämde sig för att cykla istället för att ta bussen (till uddevalla och nästan tillbak) så har han även sökt jobb. Donkan, clas olsson och willys. Och intrycket dom gav mig så var donken hetast på gröten men det återstår att se. För övrigt så har jag käkat 2 pack nudlar och det är lungan i gungan.

Chill

äntligen

efter mycket möda har man löst det! uppdrag 1 är avklarat till hälften iallafall. Mina damer och herrar jag kan stolt meddela att isknalle sjöproblem har tagit sig ur arbetslöshets träsket och gör sin första dag på östra sjukhuset fredagen den 19/10 grattis tack tack

Anonym RubriK

Man ska inte kalla det tävling men det är en överenskommels. Erik som sitter framför sin trogna skärm och Knalle Snöflen som är hos Tovy ska inte på något vis kommunicera på 2 veckor. Den som först bangar ska bara leva på koncerverade majskorn i en vecka. Så är det och detta innledes idag söndag och ska fortlöoa til söndag.

Händelser som har skett det senaste dagarna:
Kollade på LSK - Falkenberg (1-1) och det blev inte en förlust teoritisk sett men praktiskt sätt var det en hård förlust då vi alla Ljungskilebor hade förväntat oss en stor allsvänsk fest på kvällen vilket uteblev så istället hade vi bara en öl fest och allsvenskan fick vänta. För såhär var det:

Klockan 11 på lördagkväll när stämmningen inte var på topp så kände vi att vi måste hitta på nått. Vi satte oss i bilen och Jerry körde och vi körde till Allingsås. Där har dom nämligen en skatepark där vi skata natten lång och drack bärs. Skatningen var slut vid 6 och då tog vi oss en blund och gick upp vid 9 för att fortsätta det vi avslutade natten innan. Och det var inga märkvärdigheter mer med det utan vi satte oss på tåget hem igen (för bilen var full).

Sen när jag var i Götet så träffade jag på lite kärleksbekymmer. Nämligen C. Hon hade spenderat helgen i Uddevalla och den tiden vi hann va med varann var mycket trevlig men lite lite tyvärr. Och det var inte så uppskattat så hon har vart på bättre humör helt klart. Jag är KÄR i henne allfall för dom som inte visste det och saknar henne nu när hon lyser med sin frånvaro.

Chillet tackar för sig och klockan 22:42 hällsar han godnatt VÄRLDEN!!

chill onsdag

Hej bloggen! vet du vilken dag det är? klart du vet! idag är det chill onsdag och jag var uppe med tuppen! kl 0700 ställde iskalle sig i dushen för att han var tvungen! egentligen tycker iskalle att det är äckligt och vara ren, men ska man hälsa på på sitt fframtida jobb (förhoppningsvis framtida jobb)! måste man vara fin även om man får lida ochill.  på jobbet mötes jag av den trevliga kostchefen och fick titta runt lite. och MY GOD vilket enormt kök dom hade. ungefär som en halv fotbollsplan (11 mana). har aldrig sätt ett så stort kök i hela my cakade life asså.

jaja nog om det. som sagt är det onsdag idag och igår var det alltså TT (tv-tisdag) vilket innbär att man checkar in sjuukt nytt spännade avsnitt av heroes säsong 2 förstås och ett sjuuukt nytt spännade avsnitt av prison break säsong 3 förstås. svensk tv är lite efterbliven kan man lätt konstatera. till mitt förbryllande blev hade jag lite svårt och somna när jag la mig igår. låg och vred mig i timmar till jag bestämmde att byta håll i sängen vilket var ett lyckat bytte för knalle somnade på fem minuter. det var ungefär dagen hitills! på återseenede nu ska jag gå och titta till mina ägg som kokar äggmackor muuuuuuums!


Erik jobbar

Idag har Erik jobbat! Erik har vikarierat. Erik har varit lärare! Erik har ätit skolmat. Erik har haft 3 lektioner. Erik skötte sig fint till skillnad från sina elever. Erik sa: Håll käften, jobba för i helvete. Eriks elever jobbade.

Slutsaten av det här är att jag idag har vikarierat för fader Bo och det var över förväntan helt klart. Så jag är nöjd med min insatts. Chill i dill.

Måndag

Dagens rapporter från idag är kortfattat 4 stycken:

1 ¤ Har ju tidigare skrivit om att slå världsrekord i va vaken. Det sket sig den gången men nu ligger jag desto bättre till. Har varit vaken när detta skrivs i 41 timmar. Sen hur forsättningen blir är ovis.

2 ¤ Har för dom som förstår och är innsatta i det fullkommligt tidsfördrivande spelet Diablo II klarat av att starta en ny gubbe från ruta ett och komma ända fram till Baile på ett dygn! ( Kan lova att det inte är lätt!)

3 ¤ Har för första gången dagdrömmt. Med ögonen helt klar öppna förflyttades jag till en helt annan värld och det var otroligt verkligt. Jag tog rollen som Herkules som på nått vis målade glasögon. Sen när jag åter tog medvetandet så satt jag i mitt garage och jag fattade inte riktigt var jag var och där satt jag och målade på ett terrarium.

4 ¤ Har gjort en home-run. Går till på föjande vis: Lägger in ettans växel på bilen och låter den köra på tomgången. Hoppar ur bilen och sedan springer ett var runt bilen i farten och sedan kör vidare. Utfördes på en helt vanlig väg och var mycket trevligt.

Chill i dill


god morgon

allihopa kul att just DU tittade in. idag är det chill nä förlåt som erik säge Jobbsökar fredag och jobba är ju bra att ha jobb måste man ha för vem ska försörja dig om inte du gör det? jaja. jag och erik hade en diskussion igår och vi bestämmde att det är dags att lyfta på vingarna och flytta ur boet till ett eget bo! förhoppningsvis i uddevalla och hemskt gärna innan jul hade suttit fint ska du nog se:D chill i cake  puss och hej!



en bild bara för att vi inte är bra på att lägga in dem
image75

Tordag den fjärde oktober tvåtusensju!

Idag vaknade vi med sällskap av en kebabpizza. Bra start på en bra dag kan man ju tycka men så var inte fallet. Dagen började ju ioförsig bra men det skulle bli värre.
Morgonendagen lekte vi allfall med våran nyinköpta megafon och sjöng julvisor för hela göteborg och även häjja på brudarna.
Men sen till helvetet. Kalles moder hade då inte vaknat på den goda sidan denna dag. Kommer hem och är sur som fan och klagar så in i helvete. Detta för att hon tycker det är fel att inte ha nått jobb och livet inte är till för att chillas utan om man nu är "vuxen" så måste man tydligen ha ett jobb. Kan nån förstå vart hon får allt ifrån? För mig är detta ett mysterium.

Men man ska inte hänga läpp för det. Imorgon är det fredag och det är en jobbsökarfredag. Detta framgår kanske i namnet men för att göra det ännu tydligare så vill jag påpeka att då ska man söka jobb. Varken man vill eller ej. Så så blir det.

Allt för denna gång.. Chill i dill peace out.

chill måndag idag

och jag chillar på msn erik sitter på andra sidan och vi har en djup konversation om livet!
annars så är det chillet i dillet har varit stark idag och skrivit migg ett cv. det behövs om man ska jobb så man kan få pengar etc etc iallafall så har jag inte gjort något annat viktigt idag cvt tog sin tid och jag känner att min dag är gjord. imorn ska jag och erik göra något oväntat hade vi planerat nått extra odinärt utöver det vanliga ja ni fattar poängen.


Det är så här att vi börjar bli trötta på alla gamla dumheter vi hittar på så vi tänkte ta det ett steg högre så det blir rena rama idiotin. ideer som vi har luskat fram är tyvärr för tillfället hemlighets stämplade men en fotodokumentation kommer att innfinna sig nu är klockan snart röra på mitt lilla arsle dags för jag ska nämligen ut på stan och slå ner punkt se utdelare chill chill

Karlstad rakt av!

Nu när bloggen än en gång uppdateras så har författaren som sitter framför sin trogna skärm varit vaken i 23 timmar och jobbar starkt på ett nytt värdsrekord. Varför sova när man kan va vaken?

Okej nog om det och över till trevligare nyheter. Vi spenderade fre-söndag i en stad som både kallas och heter Karlstad där vi sänkte många bärs. Inte nog med det så var det möe röj och sköj. Blue moon bar var ett av ställena som vi hann besöka på våran vistelse och det var en pang bar. Dansgolvet blev glödhett och det var både det ena och andra och liveband. Svin kul. Pang kul.

Detta var fredag och efter fredag kommer som bekant lördag som även den bestog av möe röj å sköj där vi fick mycket användning av våran nyinköpta megafon. Den gick vi runt med klockan 1 på natten och det var mycket uppskattat. NOT. Ropa massa saker som tex. - Var är festerna? , på ett trevligt sätt. Men svaren blev i stil med.         -Dra åt helvete. Eller: Gå å lägg er.

Så var det med det och ölen var inte i burken om man säger så. Utan rakt ut i blodet!

Sen efter lördag kommer söndag och då var det hemfärd och hemmåt vi drog för att se en otroligt spännande match LSK - Häcken. (1-0 jippiiii :D). Käkade en bella pizza också, kebabspecial. Mmmmm.

Nu allfall så är klockan 06:36 och jag håller på att redigera en pangfilm som innehåller när jag och sällskap åker båt till finnland tillsammans med 1100 pensionärer. Går bla runt och intervjuar massa pansisar och dom är riktigt sugna på att pippa ikväll säger dom. 65 bast och kör hårt. Jammie.

Så det var det det så då får jag hälsa er en mycket god morgon och ingen skola för mig imorn inte.
Chill i dill peace out.


RSS 2.0