ännu en dag 2007

chill chill bloggen! förstår att du är arg. vi är inte så bra på att blogga jag och min kompanjon. haha jaja till saken.
det är ingen sak det är tisdag och ochill för erik är i huvudstaden och töntar sig:D han är gay chill

Hmmm... Lungan i gunan

Hej bloggen! Hur mår du? Lite ensam? Förstår det och jag ber så hämst mycket om ursäkt för att vi har haft så mycket annat att tänka på och att du kommit lite i skymundan. Så här är det allfall mr blogg. Chill mår fint och så även Cake och nu tänkte vi berätta för dej att ...hmmm... vart ska jag börja. Jo vi kan vell meddela att grööönsaker är gott och att vi nu bara har 7 avsnitt av paradise hotel kvar att se på *snyft* har averkat 53 stycken som varit fullkomligt kollosalt spännande. Som man säger på ph: Är du född igår (greggs replik). Jag vill följa mitt hjärta ( Lee-Britt). Det är bra att röra om i grytan! (Olinda). Eller den bästa: Det är bara att ta sitt pick och pack och dra! (Olinda). Men men mr bloggo eller ska vi kalla dej penisförhuden? Okej. Om det är det du vill så kommer detta ske!

Idag är det allfall Torsdag och vi inga planer har så det bär nog senare av till Lj-e där chillandet kommer fortsätta och livet levas!

Så ha det så bra så länge penishörhuden så hörs vi snart! Chill i Dill

Mycket har hänt på senaste!

Jaa... Vad ska man säga? Vi hade inte så mycket att göra denna dagen så vi brainstorma lite... Baka kaka blev det och baka vi gjorde. Kakan smaka underbart och var otroligt söt. Degen bestod av 1 kg smör och en flaska strössel + chill och resultatet blev oväntat bra.

image73

Sen så måste man ju tilllägga den underbara festen vi tillbringade hos Sara. Det var röj och rickard somnade illa kvickt och var mycket nöjd med detta. Vi introducerade det klassiska öl spelet och Rickard och en annan nybörjare vars namn är Hannes var med och somnade vid 10 tiden efter att ha druckit upp en sissådär 12 bärs var. Ett och två och tre pang kort hann även tas under kvällen och kortet här nedan är då alla visar upp sin godaste sida.

image74

Chill i dill peace out

måndag och det är bärs som gäller!

Idag är det måndag och ännu en skolfri dag i våra liv. Innhandlade just 10 bärs av gylfen och sitter och smuttar bira. Biran åker ut i blodet och det känns gött.... Har sovit hos en kompis i natt och vaknade 7 på mörran och dagen har varit full av godheter. Vi har delat ut gratis kakor till alla vi gått förbi och det var mycket uppskattat - halva inne..
Lyssnar nu på "fittan är mjuk" och innstämmer TOTALT i texten. Kör hårt både fram och bak. Annars så är det lungan i gungan i ljungan.

För övrigt så spelade vi in en sjukt bra film igår. Nakenparty hela dan och vi spelade in massa pang scener. Vi bakade en mänsklig kaka som bestod av en Erik och en Rickard och 1 kg smör och en flaska strössel. Pang kaka. Sen så åkte vi på motorvägen med Rickard på taket. Sjukt kul. JÄVLAR vad det gick!! :D

Allt för denna gång.

chill i dill peace out man. Knulla

BER OM URSÄKT

GREKLANDSBILDERNA KOMMER (förmodligen imorn om jag inte är full)

under tiden får ni nöja er med en snodd bild(från apollo.se) på vår hotell pool

Äntligen Hemma (Utan Martin)

Hej igen kära läsare. För det första så ber jag djupaste om ursäkt för att jag inte har varit aktiv på bloggen denna vecka. Det stora och oförlåtliga misstaget skedde när jag var på resande fot, eller rättare sagt satt på stranden med min käresta och en bärs i handen.

CHARTER MED APOLLO OCH VAD DU SKA UNDVIKA!!! (en unik och utarbetad metod om hur du gör för att överleva den tuffa vardagen på kreta.

Av resa tors 31aug.
hem resa tors 6sep.
Destination Analipsi, Kreta

Resesällskap Tove


torsdag den 31aug. spänning var olidlig, tänk att äntligen besöka en av världens super turistorter.
väl framme i på kreta i heraklion som är huvudstaden stod de snälla apollo människorna och håvade in oss i bussarna likt en bonde som samlar in sina kor för mjölkning. i vilket fall som helst så tog vi buss nummer 40 till analipsi där vi genast checkade in på hotel elena ett mysigt litet hotell. vi somnade rätt fort för att ladda för en dag på stranden. vaknade åt gick solande sov haha nej inte direkt men ungefär och så mycket bärs här och var. sammafattningsvis anser jag att grekland eller Kreta är ett väldigt bra resemål.

+God mat, trevligt folk, fantastisk öl, gratis sprit på restauranger, SOLEN,sällskapet och sist men inte minst poolen, havet och stranden.

-solbränna,för varmt på rummet nattetid, barnfamiljer,syrsliknande djur som låter förjävligt rent ut sagt dygnet runt också.


till Kreta åker jag igen.......NOT (som borat skulle sagt)


Måndagen den andra september tvåtusensju.

Måndag idag? Ja. Skola idag? Nej. Kalle är och glassar på en strand i Grekland med bira i hand? Ja. Med Tove? Ja. Vad kan dom mer göra? hmmm..... Kör hårt? Ja.

Okej såhär är läget i Sverige där jag för tillfället har bosatt mej och för närvarande befinner mig. Om man ska vara en snutta petig så ärligt talat så befinner sig ett stycke chill i Kalmar. Ligger Öland jättenära Kalmar? Jepp! Så då cykla vi till Öland. Men då sket vi oss i näven för det är nämligen bara bilväg till Öland. Men man ska inte hänga läpp för det för på vägen dit som är ,inte kort, så hann vi se massa får. Och Kalmar besitter även andra godbitar och är en av det 3 städer som var bosatta redan på medeltiden. Så det finns massa ruiner och historik gömd under denna jord. En av dess godisar är Kalmar slott som det där utkämpades heta strider på Gustav Vasas tid mot dom jävla danskarna och det var mycket intressangt att se. Kollosala vallgravar, murar, torn och kanoner.

Det var det det. Sen så har jag även inhandlat Septembers nummer av Moore och enligt denna tidningen så står det att om man vill bli officiellt känd så ska men blogga. Stämmer det? Är jag känd eller? Lägg en röst på mej så vet jag. Allt för idag. Chill i dill peace out.

image72

RSS 2.0