Varför finns det onödiga saker

Jag vet inte varför! det bara är så!

Bra kväll!

Bra kväll! Toppen var när We no speak amerecano kom! körde hårt! peace nu blir det jobb

en ny dag är inte alltid en ny dag

för det kan vara samma dag som en annan dag sen. att byta dag är som att byta kalsonger du tar ett par nya på morgonen slänger de gamla vid sängen och morgonen efter ligger det två par kalsonger vid sängen och du vet inte vilket par du ska ta! vad gör man då? vilken strumpa ska vara på vänster fot? Hur mycket fisk finns det igentligen?
skulle man kunna ge fiskarna en trygg framtid?


Jag har ett jobb! när jag ska till mitt jobb så tar jag mig dit via en cyckel, man kan säga att jag "är ute och cycklar" men om jag cycklar fel "är jag också ute och cycklar" Det är lurigt att samma mening kan betyda två olika saker. varför kan man inte bara ha ett ord som betyder en grej? ord eller utryck eller något.

Vad sägs om en dusch? jag säger nej!

Lite saker

Att leva i juni tvåtusentio är en dröm! sol kaffe ett fotbolls Vm utan svergie. har även gått och skaffat mig ett jobb!
lite gött! ska ta tag i mitt körkort nu idag igen! känns som det börjar dra ihop sig för det nu! livet vänder! så underbart!

Har även startat ett band och skrivit lite låttexter! många järn i elden nu! man blir aldrig utrråkad om man heter Cake
det är en sak som är säkert!

Dags för andra halvlek av holland - Danmark!

Hörs snart igen bloggen!

Fred ut

/mr C

Rubrik: Avsugen

Avsugen? På vad? Hur? Vem? Varför? Livet? Skönt?

Svar: Ibland kan man känna sig lite avsugen på livet, sant, men det var inte det jag tänkte på. En avsugen hit och dit kan man ju tänka sig. Ingen big deal. Eller som vi svenskar säger "en bit kaka" (peace of cake), allt låter SÅ mycket coolare på engelska. Iallfall så jobbar jag på ett avsugningsjobb. Det var igår det skedde och tappa räkningen vid 13 avsugningar. Stundtals så njöt jag men dom flesta var ett helvete. Jag använder min batong att slå i spikar samtidigt som avsugningarna sker.

JÄVLA MYGGOR!!

Chillmaistro 2010 1-1

RSS 2.0