Att dricka en öl!

Det finns många sätt att dricka en öl på. klunka, svepa, halsa eller smutta. just nu har jag öppnat en färsk pripps blå fem komma två. fy fan va fint det är! att dricka en öl......nu fortsätter jag bloggandet! började på detta inlägg igår kväll när jag kom hem från jobbet! sen började Vote tjöta om nått skit och då tappade jag helt bor mig! men skitsamma, nu ska jag snart sova! för målet med den här månaden och nästa går ut på att jobba ihjäl sig! inget roligt ska man ha! bara jobba och slita! det är så jag lever mitt liv, jobba röven av mig och inte dricka ett skit!

test 1

Follow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on SpotifyFollow me on Spotify Skulle bara se om det funkade, vilket det verkar göra! gött

i´m alive again!

Nu är det dags! sitter/sover med en go prilla rape i käften! har ännu en gång beslutat mig för att sluta. Stop in the name of love, before you break my heart! I cant! jag måste sluta! i need it (not really) men thats hats up with me. annars lever jag. jag har solglasögon och solkräm faktor 45 inomhus! Idiot tänker ni! i tid tänker jag! man måste förbereda sig i tid! så är det! nu är klockan 13.36 och jag har varit vaken sedan 10.58 så nu är det dags för frukost!
Follow me on Spotify

är trött

borde sova, går nog och gör det! godnatt! ps nu har vi en bloggare som är 23, säger vi grattis då? NEJ VI SKRIKER DET. GGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS CHILL

allt i livet som är menningslöst

typ som att vara på kurs, när man redan kan allt blää nu vill jag hem för då ska jag jobba! jag hatar mitt liv fy fan

natthumor!

ibland är jag så rolig att jag bara kan sitta och skratta högt åt mina egna tankar! jag behöver inte ens dra mentala skämt! peace
/Kakan

Ett senare tillfälle!

och hatat idag riktas mot alla som har en mobil telefon men inte svarar när folk ringer. jag blir så jävla förbannad när jag måste genom lida 40 JÄVLA SEKUNDER MED "3 IS A MAGIC NUMBER" för att i slutet få höra "abonenten du söker kan inte nås för tillfället" JAHA det var ju därför jag ringde, för att jag INTE skulle prata med någon.

Det värsta av allt är folk som inte svarar när man har sagt att man ska ringa. (läs följande exempel nedan)
Jag och anka var på väg upp till myggan förra veckan, jag smsar i förväg och skriver nått i stil med "nu är vi på väg, ringer när vi är utanför" får svaret "okej, bra" väl framme ringer jag.....inget svar.....jag ringer igen.....inget svar....i stod utanför i tio minuter innan en  vänlig själ (INTE MYGGAN) öppnade åt oss, tar hissen till myggan våning och då visar det sig att den jävla dåren står och damsuger. tröttsamt i know.
/en arg kaka

Tjugohundra11 är det sista året!

Hej och välkommen till våran dysfunktionella blogg familj! tänkte (för nya läsare, hahaha hur dum är jag?) presentera våran blogg familj!


Pappa myggan
en söt filur som ofta står på alla fyra, inte för sex (hehe, just kidding) utan för att det ska kopplas med ljud och xbox och stereo och dator och allt ska vara tipp topp! det brukar oftast inte hjälpa med tanke på att han har en jävla skit tv som är värdelös!


Storebror chill
har flyttat hemifrån (hemma är bohuslän) och bor tillfälligt i halmstad (jag vet vad ni tänker, så e det, han är gay)
han går i skolan och läser någon form av kurs! vad får han utveckla själv vid ett senare tillfälle!


Lillebror cake
som bor i samma stad som myggan. är lite av familjens svarta får, gör inget vettigt med sitt liv, (har precis tagit körkort, ni trodde väl inte på mig?) har tre pälsbollar i sin lägenhet men ingen värme.


En nogrannare uppdatering kommer komma vid som sagt innan ett senare tillfälle. nu tappar jag bort mig för mia=min kreativitets dödare sitter och babblar och påpekar stavfel! så jag får lägga ner och återkomma vid ett senare tillfälle! (en månad ca för jag glömmer bort och blogga!)

RSS 2.0