Det blir en dag på stranden

Idag har jag badat. Rakt av.

Idag vakanade jag klockan 13:00. Och gick upp. Maxat

Idag är det som vanligt. Inga frågetecken(?)

min nya grej

idag har jag ´(ove) och max införskaffát nya komu´nikationsmedel i form av varsin walkie talkie. sjukt bra skit´. har knappt pratat utan att prata i den idag. det har varit gött. en walkie är bra på många sätt ifall man tappar bort varandra på stan eller på fest eller på festival. den är bra om man har hittat varandra men tappar bort varandra igen. den är ´bra att ha bara om man vill varandra nått. eller om man vill ´ha sköj. rekomnénderar alla att köpa den1!!!

Maxad blogg

Fi faen vilken aktiv blogg. Sitter här i naken i mörkret för jag kan inte sova. Har gjort det 1 timme eller 2 nu. Har gogglat efter får men utan att bli trött. Har surfat på nätet men hittar inget vatten med vågor så det funkar inte heller. Har hittat en full oöppnat spendrups 5,9 men den stå på kylning så den har jag inte heller druckit. Har rakat pungen men det blev man inte heller trött av. Har testat med allt tror jag men blir inte för tusan trött. Men varför sova när man kan va vaken?

Stay upp and surf naked is the shit - all night

tjena mittbena.

vaknar sol ute? gnuggar ögonen, REGN och vi som tänkte segla. har ingen anning om vad de andra boysen håller på me men jag sitter här och bloggar iallafall. ska se om jag kan hosta ner mig på stan eller liknande snart. har även pluggat lite teori. det tar sig sig sig.


men vad göra på en måndag? telfonen är tyst, alla är hemma, jag är trött. palla gå ut idag. blir nog chilla som faaaaan idag. jag hatar regn. vill ju bara ha sol. sitter och fördriver tiden på travian samt teorin men det är lite trist i mellanå t t t . ur min högtalare sjunger nelly furtado. winamp på shuffle med 14000 låter. då kan man få lite vad som helst. peace out! och chilla stadigt. sista veckan på vacatioon nu. ska lägga mig och gråta lite. :'(

varför inte

varför bloggar vi inte när vi  har en blogg? enormt bra fråga som tyvärr inte har  nått svar....penis. JAG HATAR ERIKS SPACEBAR KNAPP. vilken knapp han  har ju inte ens en spacebarknapp. ffs....


myggan vart är du?


/mr cake.
ger detta  en sista chans. bloggen är ruggit  nära nedläggning om aktiviteten är så här låg.

RSS 2.0