Enormt

idag är en dag imorgon en annan hur som helt hittade jag en fantastisk rolig länk idag! Svenska-delfin-i-människokropps-förbundet eller något liknande! det är en samling människor som tror fullt allvarligt att dom är delfiner i människokroppar. tror du mig inte? spana in det själv då!

http://www.svedimf.3w.se/


Lördag

Vaknade 13:30 efter att sett Mange Schmidt och Tomas Rusiak. Fantastiskt pang.

Dock så har denna dagen inte varit den samma men jag har allfall hunnit springa en bit och käkat fishfingers.


Friendly greetings from Kalmar. The capital of party.

OHH dear.

My day started early whit a bompy run. I ran very fast in the cold rain and the chillfactor was freezing, but I done it very well. After that I eat som delicous pangcakes. Awsome.

And the plans for the evening is concert whit Mange Schmith and Tomas Ruschack kombinatet whit lots of beer. Its gonna be a Hell of a party or Holy moly as they say here in Kalmar.

Thanks for me and auf wiederseen

Halla nr2

2 inlägg på 1 (EN!!!!) dag! Reckord. Starkt. Caket säger sitt och då kontrar chill med en reducering. 1-1. Lika jämt som handbollsmatchen igår mot Ungern (Budapest är huvudstaden och Hungary heter Ungern på engelska. Har jag och Rick funderat på men nu råder det inga tveksamheter i den frågan). Matchen slutade 29-29 och var ooooolidligt spännande.

Det jag skulle komma fram till och klaga lite på. Dagens ris ger jag till mina ben som klagar, knakar och gnäller. Har börjat springa som en dåre. Har sprungit 5 dar i rad för att ladda inför kebnekaise och igår körde jag både morgonpasset och kvällspasset. 2 stenhårda pass. Pjuh. Bara köra på. MAXA!

Dagens ros ger jag till jobbet som anställer en som heter Erik Isidorsson! YES!
Hårdare tider väntar då jobbet kallar.

Chill å hej.


halla

jobb jobb jobb vad säger man!!! kör på bara! ska borsta mina gaddar nu då etttandläkar besök är att vänta runt 14.45 gött! det tråkiga är ju att jag inte har en anning om vart denna dentist  ligger så man får chansa lite eller köra på gula sidorna! chill

god night

sgött

oChill måndag..

Jävligt tråkig måndag idag... Vad ska man göra?...

Dagens mål är att:
1. Göra en god gärning


Chill hej !

negs urban sports part 1! enjoy


Åre? Yes

Vecka 2 så var jag i åre. Pang åre. Åkte tåg upp. Sedan var jag där ett tag. Jag, Camilla och hennes familj.
Det jag är mest nöjd med är nog alla språk man fick snacka. Man kan inte tro att det var i Sverige man var i. Ryska, Finska, Engelska, Tyska dock inte Norska men jag är nöjd ändå. Riktigt fin åkning med!

Och sen så åkte jag X 2 LAX hem i 14 h hem... Mindre chill.

Annars så är det senaste att jag ska cykla till Kebnekaise. Kollade på eniro.se och det var bara 157 mil motorvägen så tippar på att det blir ungefär 400 mil tur och retur. Bara trampa på!

Mvh Chill Isidorsson

trött

Jävlar va trött jag är. jag måste sätta på mig ett par strumpor.


Chill och jobb!

Idag den 7 januari 2008 har jag gjort följande!


-Jobbat mellan 07-1630
-Pusslat ett par timmar med min mor! (halva pusslet kvar)
-Sovit lite framför tvn, Vaknat och upptäckt att det var Simpson. Total eufori!
-satt mig vid datorn och checkat travian(fortfarande avstängd,Bottenlös tomhet) samt blogg och facebook(http://www.facebook.com)

Nu sitter jag dock i ventrilo och pratar med mina travian kompisar! det e sköj!
funderar starkt på att göra sängen sällskap men så blir det förmodligen inte än på ett par h.
måste ta tag i städningen och byta vatten till olle,samt duscha! chill för dill.


image88

chill och 18års fest!

Hej hej allihopa! skriver i skrivandets tid så här runt två tiden på lördags dagen. har chillat i herrestad ett antal dagar nu men imorn bär det hem till olle och gänget! för er som inte vet vem olle är är det min fisk!

I herrestad har det varit mycket livat de senaste dagarna! min kära flickvän (http://nogg.se/naturbegavning) har fyllt 18 år och det har varit massor av presenter tårtor och enormt god mat!

Idag är den stora dagen då hela släkten har tänkt och anlända så det var tidig morgon med frukost och sedan var det städning i mängder! lite chill sådär! nu hör jag att det strax bär av till torp där vi ska inhandla dagens föda i ära, bl.a lite läsk och kyckling.

image87
Jag och Tove(18 och mogen) samt Toves lillasyster (Marie Picasso) i bakrunden

Tuppen är uppe!

06:00 så ringer klockan och tuppen vaknar och galer en morgonjäsp. Tänder ljuset i akvariet och konstaterar att solen inte gått upp ännu. Den andre januari är det och då fyller fader Bo år och för att inte riskera att han skulle sova räv så var vi tvungna att gå upp med tuppen och han sov inte räv som tur var! Han fick 2 pressenter, en bok och en biltuta. Innan har biltutan låtit som en hes anka men ankan dog för ett tag sedan så tutat har det inte varit mycket av på senaste men nu ska det bli ändring på det och måste ta igen mej lite!

Chill för mej och ha en fortsatt trevlig tag. Tack.


RSS 2.0