huvudstaden

Rapport från huvudstaden. idag ärdet onsdag men vi börjar med igår som var en allsångstisdag
kl 10.00 satte jag mig i bilen för att åka upp till the big "sthlm" city. vi gjorde ett ganska självklart stopp i gränna för några färska åkta polkagrisar och fortsatte upp mot sthlm. jag ägnade hela bilturen åt sudoku och jag tror jag löste fyra stycken. (tre var svåra)

sedan körde vi lite sightsing i huvudstaden när vi inte hittade till vandrarhemmet. tillslut kom vi dit iallafall och linnea kom också hit. vi har ett sjukt stort rum med fyra stora sängar. men det är inte prisvärt.(1600kr) för två nätter inkl parkering men inte mat???

igår åt vi på donken jag beställde en riktig mansmeny (Big Mac & co med extra cheeseburgare och vitlöksdipp) allsång igår hur grymt som helst. startfältet var kanon. vi började med jerry williams och fortsatte sedan med Salem Al Fakir. sen blev det allsång. sen kom två hundra åriga tanter upp på scenen och sjöng min soldat (även den allsång) sedan var det dags för lasse B och lasse H som gjorde en kavalkad av grymma gamla låtar bl.a teddy björnen fredriksson och växlen. sen var det Lasse H´s tur att sjunga allsång och B avslutade med en klassisk allsång (sthlm i mitt hjärta dock en anning lös med tanke på vals verisionen annars helt klart godkänd kväll!!!

allsång


Skarjön en lång natt!


Igår så sov vi vid skarsjön. Fötterna gick till vindskyddena och där gjorde vi en eld i ös regnet och grilla falukorv. 1 packet 200g korv kosta 18 spänn och ett packet falukorv 800g kosta samma så där gjorde vi ett bra kap. Sedan så drack vi 5.2% sofiero. Och sen så försökte det sovas. Hade varken sovsäck eller liggunderlag så det var som att sova på en stengärsgård. Men som tur var hade vi med oss en ryggsäck som fungerade bra som sovsäck för fötterna eftersom det regnade och sockarna och skorna var blöta som en ocean. Hade en sten som kudde och gick inte att sova för det var kallt och vi gick hem klockan 3 då det började bli ljust.

Vi hann prata en hel del och dagens nya ord blev:
prysk ( en kåt rysk)
pysk ( en kåt tysk)
posk ( en kåt norsk)

Kalle ute i fylleskogen. Här har vi en Karl. Karl smakar baj. Karl är i Falun. Karl är inte hemma. Kalle är gej.

kalle

RSS 2.0