Cakemeister

JAG SNYgg
För att jag älskar att vara seriös//cakemeister

Kampenhof

GG vi maxa.

Erik: Orkar inte mer!
Kalle: Cake
Henrik:Vart ska ni då?
K: Vi sover vid östrabo!
E,H: Jaaaaa!

Klockan 5 på mörran var vi 3 trötta isbitar som hade probben med våran nattsömn.

E: Faan, kan inte sova.
H: Vi drar till Kampenhof!
E,K: Chill i Dill

erik ont henke

Trevlig natt att minnas länge!


Onsdag !¤/#-"==/

Lediga. Lediga. Lediga. Det betyder att Camilla, Erik och Kalle var lediga. Sen så visade sig tydligen att Jerry också var ledig. Så då hoppa vi på bussen och in till badhuset vi for och bada badet. Chill. Det producerades även en hel del film som kommer att säljas till priset 14 kr/dvd.
Måste även påpeka helgen som var var en dyster sådan:                                                        mord
Simon och Kalle var ute på stan och det tyckte tydligen inte 3 andra människor var så bra så då fick dom en snilleblixt som kom att kosta dom båda dyrt. Helt enkelt blev dom bestulna på mp3, mobiler, oregristrerat fritidskort, bankomat kort +kod. Summan blev ungefär 4 laxar.

Shit happens

Alla måste bara...

När det trycker på så finns det inget bättre än att tömma analen. Plåpp... Mmmm. Finns det nått bättre? Sen inte nog med det. När även Kalle anka och hans pocket kallar kan men inte säga nej. Kom bara kom säger den. Och då svarar men jag kommer jag kommer. Shit happens when poppie calls.   
 shitter

BÌLD EXTRA

b?rs igen(L)
OVAN: Christian Firtal närbild, Ljungskile, Sverige

äntligen efter lång väntat har vi lyckats fånga den vilda ölen christian firtal(5.7) på bild
CF som vi kan kalla dem lever naturligt i danmark men har sakta börjat sprida sig uppåt i vårat avlånga land.
CF trivs i kylskåp, snö och överallt där tempraturen ligger mellan 3-8 plus grader.

NEDAN: Cristian Firtal under parnings säsongen
B?rs


Det var allt för den här gången cake so long
//cakemeister

Cissi i Svenljunga .

En gång för länge sedan så fick chill och cake en pank ide. Det säger "plingiling" i hjärnan och det ploggar ut: Ska vi inte åka ner till Svenljunga och hälsa på Cissi? Cake bangar aldrig och vi sätter oss på massa bussar som tog en cirka 5 timmar.
Sen väl där nere så kollar vi läget i Svenljungan och kollar fräscha Cissi. Pang pang. Under kvällens gång avnjuter vi hennes blöta sköna stuttsmatta som skuttar fint. Och det avslutas med att vi får sova på hennes tomt. Skit kul.
snyggt
Om ni kollar noga så ser ni Cissis hus till vänster! Pang hus. Vi drack oboy till frukust tillsammans med deras familj och deras nyinköpta oboy visp. Mycket trevligt. Även Baloo fans med i gänget.

Kyss till Cissi för denna trevliga stunden.


Det är sant som stog där ovan Cake BANGAR ALDRIG!!!!!! //cakis pakis

Harrys + Lördag

FREDAG
iförgår var vi på chillharrys som hade 18års premiär med mycket roligt folk och cakad dansning och totalpsykflippad slattstjälning chill och cake och flipp var där med chill brud och det var en maxad kväll som vi sent ska glömma!!
 Harrys opening
OVAN: Cake helt ovetande om fotografens närvaro

LÖRDAG
dagen igår kan man sumera med ett chillord christian firtal!!! det var öl på öl på öl på öl och maxat med öl maxade chill som flippat otto närvarande igår var följade cake(jag) chill(erik I) flipp(jerry K) Ricky Lake, Supersnällasilversara och sist men inte minst våran allas egen simone cake och chill i dill blir ett maxat flipp med lite sill//cakemeister

RSS 2.0