2007

2007 är snart slut. Det har varit ett bra år.

så? Vad har vi gjort i år då? hmm..
Vi summerar det som en enda stor fylla i ett svart hål. OCH SÅ SKA DET FORTSÄTTA VARA!

det var 2007 det.. Hur kommer då 2008 se ut?

Jag kommer ju då att fylla 20 år.                   20 år = systemet. :)
Om jag har räknat rätt här på kalkylatorn så kommer det bli ett ännu svartare år att infinna sig i.

NYÅRSLÖFTEN DÅ?

Just det ja.. Nyårslöften ja. hmm ja det var ju det ja.
Varför vara originell som alla andra och t.ex. välja att sluta röka/snusa bla bla bla.
Det gälller att komma på någonting NYTT, KREATIVT(!). Bygga en rymdraket kanske? mjo.. lite stort projekt kanske? aldrig..
Skaffa mig ett jobb..? För vanligt, för tråkigt.
BÖRJA SNUSA mer? Låter som ett bra löfte det.
Åka in i finkan? Absolut
Åka utomlands och aldrig komma tillbaks? ja.

ÅR 2007 ÄR INTE SLUT ÄN! Vi har en dag imorgon också..

Imorgon ska jag (erik) och Rickard åka till Sara för där är det nyårsfest. Förväntningarna på fyrverkeriet finns inte ord för och jag ska försöka somna innan kl. 22:00 vilket jag klarade förra nyår.. typiskt


image86


chill

kul i jul

hej käre läsare har tagit en paus nu under julen men nu är vi tillbaka med eld i baken! idag har jag inte så mycket att säga! förrutom att vi vann en gång och förlora en gång! leif som är min morbror vann ingen gång då alkholkonsumtionen var abnormt enorm! Det var ingen som kunde dricka ikapp honom. nu sitter jag i skräddarbacken och nyser för fullt! väntar på att vi ska gå ner till kupolen. uppdatering följer

Chilla chill

Hej å ho ho ho. Merry xmas

Inte igår, men jag tror det var i förrgår. Party. K(n)ullgrens var vi på först. Utkastad? Alltid. Makalös otur. Denna gången för att jag fick en bärs av en polare framför ögonen av en butter typ och så fick man inte vara kvar.
Då gick vi till Harrys. Där var det bättre. Camilla hälde ut en hel öl på mej men annars chill.

God Jul på er alla och ha det kul

Jobba.

Jag ska jobba snart. Om 32 h typ. Har inte jobbat på 4 månader och nu ska jag jobba på måndag och tisdag och onsdag och torsdag. Känns som att jag redan gått in i väggen då denna rivstarten kommer som ett skott i nacken.
Som att inte detta skulle va nog så ska jag till tandläkaren imorgon också och på torsdag så ska jag på anstälningsintervju. Och sen så ska man köpa julklappar.. Ojojoj....

Men allfall så har vi Ljungskiles snyggaste jul"gran"..




Kalle som däremot har ett bra jobb jobbar hårt och mycket förra veckan jobbade jag alla dagar utom fredag och denna vecka jobbar jag alla dagar utom idag (måndag) och fredag sen på måndag är det julaften! gött mos överdos! en sån där som elvis dog av torsdagen den 4 augusti 1977


Mandariner..

Mini apelsiner!
Säger man mandariner eller clementiner? Hur som helst så tycker jag personligen, talar för mig själv, att dom där förminskade apelsinerna är kollosalt goda. Sen att dom ger en sysselsättning då skalet inte ska ätas ger ju bara plus i kanten.

Mera jästfrihet!
Sedan forskare påvisat att levande jästceller ger ifrån sig klagande ljud när de misshandlas ställs vi inför ett moraliskt dilemma. Nu väntas avknoppningar av olika rättsföreningar snart bilda "Jästens Vänner" och kräva jästfrihet inom bageribranchen.

Nu är det jul igen!
Är det nån mer än jag som är medveten om att julen 2007 aldrig mer kommer komma tillbak och närmar sig med ljusets hastighet? Nåväl. Jul förknippar man ju med att den ska va kul men varför inte vända på steken och göra den till årets tråkigaste dag. Som den värstaste monster mardrömmen. Då vet jag några bra presenter som ni kan ge bort.
Till en ointresserad fiskenisse så ska du ge bort en flugbindningskurs.
Nån som kommer från Indien ska du dränka med mjölk, förutsatt att han/hon är allergisk mot mjölk.
Om du har flick/pojk vän ska du ge bort nått jätte romantisk till flickvännens/pojkvännens bästa kompis, helst mitt framför näsan.
Om du känner nån som inte knarkar ska du ge han/henne massa knark och övertyga om att "detta" är nyttigt och bra.
Om du hade tänkt ge bort biocheckar kan du vell lika gärna slå på stort och ge bort 10! Men glöm inte att fixa så att alla checkar går till samma film eller ännu bättre, samma föreställning!

Kul jul NOT hälsar tomten från Ljungskile.

(Tomten finns, tro inget annat!)

Senaste!

Hmmm... Varit på vänern och fiskade. Kom på den lysande iden då mörkret infallit sej och att ro en roddbåt mitt i natten till lilla jardö är inget för nybörjare. Tänkt att det skulle bli 2 fiskedagar men den 5 december i vänerna så sover fiskarna.

Inga fiskar i väner inte men däremot har mitt rum fått fisk! 4 stycken. 2 guppy, en platy och sist men inte minst en neontätra. Inredningen är jag speciellt nöjd med då fiskarna simmar runt i ett lyxparadis men bl.a sofiero 5,2%. Vattnet är dock lite kallt då det var nere i 21´C i morse men fixade en bättre lampa (ingen lågenergi lampa) och temperaturen har nu kravlat sig upp på 23`C.

Och sist men inte minst så kan jag meddela att idag har jag för sista gången besökt tådene. Det är nog många som läser detta som inte har en aning om vad jag snackar om men skit samma. Ganska ointressangt.

3 viktiga vuxenpoängsysslor.
Dricka wiskey och säga att det är gott.
Äga en combi.
Lyssna på P1.

Kombinera allt detta och du kan inte bli vuxnare!

Chill i dill

chill

Dunkar in en bild på världens fulaste tatuering också!

image85

städning



Nu städas det för fullt! sjuuukt tråkigt men ett måste! det är ju den årliga julstädningen! hahaha


Erik, vad gör du?






image83
Golvet efter städning



image84
och sängen efter städning

Bartömning på agassis!

Dagen började (igår) med att jag, camilla och victor bowla. Första kastet gör jag strike sen så var det inte så mycket mer märkvärdigt med den aktiviteten. Eller jo. Vi skulle spela våran andra serie och kastat kanske 3 kast var och då gick "banan" sönder och vi tillkalla mekaniker. Det hände inte mycket och vi vänta i kanske en kvart och helt plötsligt kom en ny grupp och skulle ha våran bana för att vi tydligen spelat klart! Bra koll!

Fortsättnings vis så efter dagen kommer kvällen och det var förfest hos Camilla. Martina, Cattis, Emelie och jag cake och c infann sig och vi mjukstartade med öl pyramiden följt av klassikern "vanliga" ölspelet.

Sen tog vi en promenad ner mot bussen i full allsång och väl nere i city så gjorde vi en pp på kullgrens för att vi inte skulle klara hela vägen upp till aggasis! Väl inne på agassis så var det öl tömning! GÖTT! Men vistelsen på agassis fick ett oväntat slut då chill blev utkastad. "Ska vi byta grejer med varann..." leken var inte uppskattad av vakterna så det blev en kort vistelse och nu vet vi vart agassis står. Agassis är historia!

Tillbaks på Kullgrens så var alla vakterna trevliga och lika så folket där vi träffa många kända namn men efter ett tag (kanske klockan 01:30) så för att liva upp stämmningen en aning så bestämde vi oss för att ta ett dopp i bäveån (necka)! Kallt var det men värt och publiken uppskattade det! Om badet var inspererande så tänk på att det är strömt och grunt. Mycket stömt då man fick panik simma tillbaka!

Chill peace out!

RSS 2.0