Jul bord!

sjuuuukt gött! åt konstant i två timmar! gött som faen! tog en för bärs. sen var det vatten till maten! alltid vatten till maten!

Chill hmmm... onsdag tror jag!

Tjena!

Eller ett civilicerat hej funkar också!
Men jag tror jag chockerar och drar mej så långt att jag skriker "HAAALLLÅÅÅÅÅÅÅ!!!"

Idag är det rutiga Raketens 1-års dag vilket kan misstolkas en aning för han är ju trots allt 18. Dock så har han idag eller imorgon varit ihop med Sara i ett år. Så idag slog vi på stor och bjöd på 5-stjärnigt kalas för kärleken.

Förrätt: Varma baguetter (lite brända)
Varmrätt: Oxfile, bakad potatis och bea + maxad sallad
Efterrätt: Urgröpta honungsmeloner fyllda med skogens bär och läckerheter!

Dricka: 2,25% skogsbärscider

Dekorationer: 2 marchaller, 50 värmeljus och 3 st 10 meters ljuslingor i grönt. blott och lila.

Chill i dill nu ska det spelas innebandy i en hel timme.. Hare

goes elvis!

image82

Läggdags

nu ska kalle sova:D godnatt folket!



har inte somnat än... lite segt! frå traviana ett tag till chill:D

imorn ska jag jobba som vanligt! dock en chilltid (11-1630) så det är chill! måste köra en redig frukost bara:D gött mos! sen efter jobbet är det julbord som gäller då blir det mycket mat! sjuuukt mycket mat! ska nog total skita i att äta imorn! chill nu stänger jag bloggen för det här inlägget och återkommer kanske senare!

Hoppa hopp...

image78

image79

En bild säger ju mer än 1000 ord så nu har jag skrivit 4000 ord! Stabilt!

Sen är det en liten tävling också eller vad man nu ska kalla det. Allfall så är den bilden som är längst upp lite modifierad och innehåller 12 st fel! Vissa är lite busenkla och se men vissa får man kolla lite noggrannare! Kommentera om ni hittat alla vilket jag inte tror nån kommer att göra :D Hittelön 20 spänn!68

Allt för idag men nu har jag skrivit lite mer än 4000. Nämligen 4083 ord!
image80                     image81

Har du haft en dålig dag på jobbet?


måndag förmiddag

Och fullt upp!


dagens aktiviter.
Söka jobb!  Check
Ringa till jobbet! check (de ringde nyss)
Åka till tove
Uppdatera bloggen. check
Baja. Check
Dusha. check
städa lite på rummet. (kommer troligtvis inte att hända)
sitta på travian. Check (sitter redan)
ringa linnea och fråga om önskemål av julklapp. check (fast utan framgång)

Mer tillkommer senare....


ni kan väl gissa vem som sitter bakom tangentbordet

här följer fem ledtrådar!

1. Han är cool utan en pistol.
2. Han gillar bärs.
3. Han är charmig
4. Han tycker bluetooth är världens bästa uppfinning (efter akvarium)
5. han är helt enkelt bara så jävla grym som man bara kan bli!


Nå listat ut det än? inte? då får ni yterligare tre ledtrådar.
6. Han är född 1988.
7. Han Spelar Stepmania
8. Han har ett jobb

nu kan ni det! va? ni skämtar? okej en sista ledtråd
9. Han heter varken erik eller jerry!


pang söndag..

chill knega gay? trilla he till chill med caket på en buss till käket.. m m mmmmmlälg stek med rödvinsås och boiled po tat oes... gött som en torsk på kanin stuvning... ? chilla framför T V N med "Death proof" av quentin tarantino... sjukt jävla fucking great... om man gillar b-filmer som har brutala vändningar och ingen direkt handling :s
jerry har fingerkramp kalle tar över!



på hemvägen från stan igår, så gick vi som vanligt in på ica, för att köpa oss lite färdkost! väl inne på ica (iförda kanin och björn) tog vi det chill till vi mötte en liten tjej.(konversation)


barnet: kolla mamma en kanin, jag blir rädd jag vill inte gå dit.
Kanin(kalle) : jag är inte farlig.
sen gick vi därifrån men gick tillbaka då jerry plötsligt av någon oanad anledning ville ha coca-cola.

då stötte vi på den lilla tjejen igen. hon blev livrädd(grinade) och jag blev tungen att avmaska mig:( då ble hon lugn, men sen kom björnen igen. och då ble tjejen jätte rädd och även erik var tvungen att avmaska sig. och när han gjorde det utbrister den lilla tjejen "jaha" och jag erik och jerry dog nästan av skratt.


cake so longet
 snart är det jul... tomten finns inte:(

Summering

en summering av kvällen!


vi började starkt med att lämna datorn efter förr blogg inlägget, och ta oss ner mot ljunskile station! det regnade hela vägen vilket inte björnen och kaninen uppskattade så  körde stenhårt på paraflax. väl framme var det tänkt att vi skulle ta 19.25 bussen (820) till uddevalla men så blev ju inte fallet! för våran kära lilla buss ville inte dyka upp,så vi satt på stationen i ungefär en timme innan tåget kom! väl framme i uddevalla gick vi ner till restaurang mcdonadls och plockade upp våran vän och snart blogg kollega jerry aka sherry. sedan bar det av till hovhult där festen skulle äga rum. det var enormt svårt att hitta till motellvägen i uddevalla och vi fick ringa ett antal gånger för den rätta vägbeskrivningen. erik tar över då kalle måste vila lite!

Fest? Jepp. Liv? Jepp hos Liv (ett namn) var festen! Bärs? Jepp men man kunde inte bada i det då planeringen inte hade planerats. Men trotts allt detta blev det en lyckad kväll som var båda rolig och kul. Fördelningen va 25/4 i könfördelning punkt slut. Inga komentarer!

Chill i dill. 

Blogg i vägg!

Hej tappra läsare! vi vet att ni har väntat på denna dag! men trycket är abnormt enormt stort! vi måste tyvärr erkänna att bloggen har gått in i väggen! bloggen har nu varit sjukskriven i ett par veckor, och käkat massa stol-piller!


Men nu är vi tillbaka denna fredags eftermiddag med nya tag. och bärs! för ikväll är det lördags fest! gött sherry kjällermås kommer även att infinna sig och värdinan (Hiv) som håller i denna spektakulära tillställning och förväntingarna är inga alls då man oftast överasskas positivt!


karl lämnar härmed över tangentbordet till sin kollega erik!


Som sagt bloggen har inte funnits i denna värld, semestrat en miljard ljusår härifrån.

För att uppdatera er så berättar vi följande:
- Spånat på filmideer ( kommer komma på youtube, bla "monologmannen" och "Konsten att misslyckas med allt" och sist men inte minst "dom sjukaste fast ännu sjukare!"
- Inte slutat snusa som vi lovat oss själva.
- Vunnit många vuxenpoäng.
- Slutat traviana men Kalle är fortfarande kvar i sin egna virutiella (rättstavat?) värld!
- Ökat vårat enormt akademiska ordförrod genom att kolla på Boston Tea party!
- Druckit lite, för lite, bärs.
- Klippt oss. 3 mm. Rutiga raketen är också inräknad och satsar hårt på att bli nazister utan framgång!
- Kalle har jobbat.

Detta var detta och detta kommer att summeras nån gång senare i livet förhoppningsvis. Och då inräknat aftonens äventyr.

Chilliflipp hej gej svej.


chill söndag

vaknade med fet baksmälla så vi chillade hem till malen jamal och klickade in oss på travian! sedan var det klassiskt gammalt cs lan sen mat och nu här vettu:D pangsöndag

Då var vi på väg igen

För nu är det dags för ännu en fartfylld helg i karlstad! Denna gången har vi även en mamma och en lillasyster med mig! men vi ska ju inte bo med dem (som tur är) vi ska bo hos svedan och greek för reuter är inte hemma! ochill! :P maxa snart


Svedan? ring när du har läst det här!

Vinter (winter)

Kylan kryper sig på och det är nu dags att skriva en spännade novell medans jag huttrande och darrande skakar ihjäl då man kan tro att mitt hem förvandlats till en livs levande istid då både mamutar och kameler gör mig sällskap i min ensamhet där varken knäckebröd eller vatten finns att äta så jag lever på mina fettreserver som troligen kommer vara slut inom dom närmsta 4 timmarna.


Nåväl. Det var ju inte det jag skulle säga så nu kör jag:
För ett tag sedan så bodde det en luden ekorre som hette Vagina i en blomstrande björk. På dagarna letade hon (ek) ollon som hon sedan sålde dyrt till välbehövande inkomptenta ekorrhanan som var lite less på livet. För detta arbete så blev Vaginan väldigt känd och det dröjde inte länge innan hon hade råd med både det ena och det andra så hon bestämde sig för att köpa en flong ny MP-3 spelare. Som tur var visste hon att nedladdningar var olagligt men det sket hon i så på kvällarna efter dom långa arbetsdagarna (03:00-24:00) så ladda hon ner porrfilmer! Hon hade sett sådana varelser förr i porrfilmer, sådanadär människor kallade hon dom. Hon var lite kinkey av sig så dom bästa scenerna var när människorna körde varann hårt i näsorna!
 Men detta varade inte för gott för Vaginor har ju även dom en begränsad livslängd så en dag kom en av hennes favorit porris med ett nät i handen och han hette Lucky-Look och var snabbare än sin egen _ _ _ _ _ _ och vips så försökte Vaginan febrilt hysteriskt men dock förjäves sätta på sin porrstjärna men porrstjänan som hade en annan läggning (lång historia) tog och slet nacken av Vaginan och helt enkel stoppade upp henne och klistra upp henne på hans vägg. Porrisen hette Knalle och lever ännu lycklig i några dar! ; )

image77 Miss Virgina

Novell slutfört och istiden har aldrig varit påtagligare. Mr flipp Erik chilli signerar ut och tackar för denna rogivande dag då inte ett skit har hänt!


kalle är här!

och han skriver på bloggen dessutom! sesation! som chillet och rutiga raketen förrut nämnde så är travian mitt nya liv har inte tid med bloggade och andra oviktiga saker så som dusha träffa kompisar vara social gå ut äta sova etc det funkar inte när man spelar travian chill! på återseende när speed*3 är över chill!

kalle är här!

och han skriver på bloggen dessutom! sesation! som chillet och rutiga raketen förrut nämnde så är travian mitt nya liv har inte tid med bloggade och andra oviktiga saker så som dusha träffa kompisar vara social gå ut äta sova etc det funkar inte när man spelar travian chill! på återseende när speed*3 är över chill!

Stabilt...

... Nu ska vi skriva ihop något smaskit och rogivande att läsa!

Idag har det varit en händelserik dag.. jag har sprungit 2 mil, lagat pannkakor (som jag bjudit alla pensionärer på), bytt däck på bilen, kysst en tjej, åkt skateboard och trillat ner för en trappa :'( 5 gånger !!! finns på film ! ;-) Ni MÅSTE se den! uppladdad på youtube (http://www.youtube.com/watch?v=fYBr6Dd-3qI) SVIN grym! xD

jaja.. dom 2 milen på morgonen var riktigt sega men jag tog mig igenom dom tillslut tihi :)
Pannkakorna blev brända (några iaf) ;) men dom smakade gott iaf :) extra gott blir det om man blandar i karammellfärg som jag gjorde :D

Däcken var sletna.. men ny är dom nya och fräsha ;-]
Trappan tackla jag med extra mycket skydd och det var ofcourse meningen =)
till tjejen då.. mm vad ska man säga? träffa en brud på bussen och hon var lite smått packad.. så hon ville ha en puss och jag gav henne flera med nöje ^^

Kalle är sjukt oaktiv på att skriva här dock väldigt aktiv på travian.se vilket är hans nya liv, han sitter uppe till 7 på morgonen och äter endast snus..

skägg växer inte som gräs // Rickard & Erik

image76

Torssdag (med 2 s)

Dagen har varit sjukt lugn! Gick upp efter igår! GG vart ju inte så särskilt lyckat så för att göra en olyckad kväll, som innehållt både extremt köande och näst intill slaksmål med nån idiot från utlandet, så skulle vi göra kvällen/natten lyckad! Satte på (pang)serien high chapparal! Sjukt bra som vi såg på tills klockan blev 6!

Men sen idag då dagen börja klockan 7 för att Axelyfolie skulle ha busskort men man kan ju inte sova bort life men inte heller spela data pata hela dan heller men det har jag näst intill gjort med Rick. Dagens händelser måste doch vart då vi tog en sväng in till Torp och köpte pussle! xD Eternity II (http://se.eternityii.com/) Kom fram till att för varje pusselbit man lägger får man 56 000 :-D och det är 256 bitar så det blir 14 miljoner kronor :O (2 mille dollar)

Så då var mina pensionspengar fixade!

Dagens ord får bli:

Eternity - Evighet

Chill

RSS 2.0