Slö lörda..::!!

Chill...

Gårdagen började med att vi drog på förfest hos goa marie... mkt alkohol och Ahlgrens bilar blev det allt :D
Folket som hängde på till götet vart, Mooa (Myggan), Peter, "Goa" Jessica (hon blev avundsjuk när jag skrev goa marie så jag blev under köttbulle hot tvingad att kompensera), Marie, Ca, Martin L, Max... Alla bangare, fy skäms på er...

Personerna, som vi förövrigt skulle möta i götet. haed antingen gått in på en oanständig bar om var helt mörk utifrån, eller pundat upp sina pengar. (enbart ett fåtal personer klarade av att hänga med i vårat tempo^^ )

Vi tog tjuren i hornen och satte den inbygda GPS:n på BLV ( sjukt floppad krog för Mentalt handikapade spånhuvuden )
Men som vanligt klarade Myggan av att hålla humöret uppe....

Ne nu ska jag käcka mat med Pete (som är dagens kock) mjessica och marie... sjukt seg lördag, helt sinnes alla svampar. Köss en haj..::!!

Myggans Gissa bloggaren Del 2


Förbannad!

På all kritik jag fått om osamanhängade text etc. etc. Därför så har jag tagit ett random blogginlägg från en blogg för att visa hur mycket skriv fel, stav fel och tal språk som används.

Hat!

Om jag har förstått saken rätt så ska man ta fram sin ilska och kritisera. Ok. Here we go.

För det första blir jag förbannad på allt obefogat hat, människor som säger saker som dom(TAL SPRÅK) överhuvud taget inte kan mena.(TAL SPRÅK)  Bara det med svensk produserat (STAV FEL PRODUCERAT) TV matrial. Det är fullkomligt lysande och underhållande. Mia och Klara. Pang.
"Stå för vem du ´ä för helvete"

Även bloggare som inte kan använda den svenska skriften "någolunda"(STAV FEL NÅGORLUNDA) riktigt. Stor bokstav (med hjälp av "skift") ,., och allt annat osammanhängande obegriplig text. Kan bara beskrivas med ett ord:  :@ !STOP! :@


Övrig kritik.
Texten är kort och koncis. +
Texten Har ett tydligt budskap. +
Texten är Väldigt ihoptryckt många punkter inga komma tecken. -


Hat!

Om jag har förstått saken rätt så ska man ta fram sin ilska och kritisera. Ok. Here we go.

För det första blir jag förbannad på allt obefogat hat, människor som säger saker som dom överhuvud taget inte kan mena. Bara det med svensk produserat TV matrial. Det är fullkomligt lysande och underhållande. Mia och Klara. Pang.
"Stå för vem du ´ä för helvete"

Även bloggare som inte kan använda den svenska skriften "någolunda" riktigt. Stor bokstav (med hjälp av "skift") ,., och allt annat osammanhängande obegriplig text. Kan bara beskrivas med ett ord:  :@ !STOP! :@

så inte okej

Jag är trött och förbannad på det mesta som går på tv. det går aldrig ett enda bra program eller en enda bra film (som är svensk producerat. ta alla "JÄTTE ROLIGA" panelshower som vi har i svergie där en massa B kändisar och dokusåpa kändisar är med lets dance, sjtärnor på is, bonde söker fru,time out ,parlamentet, och idol! det är skit TV det hade haft mer tittare om de hade sänt tysk läder bög porr från himalaya. då hade jag till och med kollat! från och med nu ska jag aldrig kolla på nått mer svensk producerat! men på fredag är det final i körslaget och då håller vi på våran allas egen segerstedt, ingen dubbelmoral här inte.

so long så far

Vuxenpoängen frodas

Vaknar tidigt. Amnesty (typ myrornas) står på schemat. Drar dit med min "nya" bil. En babyblå ford transit. Börjar dagens inköpslista lite smått lungt med en fin ljusstake och en blomvas till mitt nya hem.

Sedan mer vuxenpoäng med att gå på ett seriöst möte med mitt nya jobb. Intressangt med en kaffe-bulle-gifflar fika.

Fortsätter den fullspeckade dagen med transiten till Helsingborg och IKEA. Nu börjar vi snacka vuxenpoäng! STORHANDLING på IKEA. Woho. Ny garderob. Ny data-pata stol. Ny tavla. Nya grötskålar. Nya och fler kaktusar. Nya "massa saker". Wow wow wow. De HÄR é livet.

//Erik den store

Åter igen en blodig fredag..::!!

Chill, igår var det som vanligt maxat med fest när Myggan är i farten.
Men tyvär så slutade fredag kvällen som förra gången. Att ett litet testo pumpat grott mongo hoppar på mig och börjar slå vilt!!! Fattar inte det här, men dras all skit till mig!!?
Jaja alla får vad dom förkänar som jag brukar säga... ;)

Just nu sittar jag och planerar inför krogen nästa vecka, de ska bli jävligt sköj och mkt röj!!!! ( ska jag ta med tandskydd tro?) Jag har ju frågat många om dom ska med men har fått dålig respons..! skärpning pojkar och flickor...!!

Halmstadlivet

Igår va en riktgt blodig dag med svett och tårar. Tänker tillbaka på en fruktansvärt jämn och tapper "world ching chong ping pong tournament" som spelades av Erik tillsammans med broder Gustav. Ett nådlöst kämpande om varje boll som resulterade i en bitter förlust (13-11, 8-11, 9-11). Har knappt kunnat sova inatt.

Gick även min första lektion i skolan på 2 år med viss krux där med. Engelska1-30 var det som stog på schemat och engelska läste jag. Dock fel engelska lektion, nämligen engelska för blivande engelska lärare. Shit happens. Nu är allfall nästa "riktiga" engelska lektion på måndag och jag laddar för fullt.

Plugga = semester.

Mvh chill

En bild säger mer än tusen ord


Utresa 16:00

Kläder: Check
Mössa: Check
Morgonrock: Check
Jongleringsbollar: Check
Tandborste: -
Megafon: -
Akvarie: Check
Rakapparat: Check
Nissan micra: Check
Stumpor: -
En bok: Check
Katten: -
Glas: Check

Packa pappas packsäck på  pra praker.

Sovit min sista natt i Ljungskile och en milstolpe i mitt liv har jag passerat. Helt enkelt bege sig till bilen, köra 20 mil, och bo i sitt nya hem. Tvätta sina egna kläder, laga sin egna mat, borsta sina egna tänder.......

Im so exited.

//Isidorsson E

resa!

Helgen är över igen! snön ligger inte vit på taken men kallt är det! i helgen har vi varit i linköping på pangfest! trevliga och roliga människor påträffades och ruggit äcklig bål konsumerades.... peace out!

ossjkl
Lite bilder från resan!!!! som var anmärkningsvärt rolig och kall

Jävla ström..::!!

Jaha, fattades bara att strömmen skulle gå i garaget så att jag inte kan bygga på bilen heller,... klockrent asså =`\

Förövrigt en pang helg bostavligen.. krogen i fredas med allt som följer med på köpet och filmkväll under lördagen.
idag söndag har de vart gött bad och chill i garaget tills att strömmen gick.... helv jäv ski...!!!!!!!!

och vad händer nu!!? jao, de får tiden utvisa.!!

Peace, all yours - Myggan!!

Kalle suger på Guitarr Hero

Åter igen så är kalle besegrad i SITT GH3. Han spelar för lite och har inte en chans. Pinsamt.

Skärpning.

Sängfösare..::!!

Herre jävlar vilken otur vi har idag då..::!!
Här går man och sliter hela dagen, på ett nästintill meningslöst arbete, med enda moroten att man ska åka och träna efter jobbet.....    OCH VAD HÄNDER????
Nog fan ska jag till att somna och vakna nu kl. 22:00!! Jävla stil av mig =´(

Absolut
"SENASTE NYTT"

Chill världen slits i stycken..
Bob ( aka erik ) flyttar nu till 23,33 mils avstånd HALMSTAD.
Cake ( aka Kalle ) flyttar till hösten med stor sannorlikhet till 19,9 mils avstånd till KARLSTAD
Myggan ( aka Jerry ) flyttar med stor sannorlikhet till 15,29 mils avstånd till Skövde
Avståndet beräknat från mitt nuvarande hem =`(
Medan "Rickard" bor kvar i ljungan på Chill Street.

NU undrar säkert alla bloggälskare varför vi nu kommer med detta abnormala beteénde....!
Ja de får ni veta senare i denna bloggs fortskridande liv =D

För att dämpa smärtan så lägger jag ut en skön bild som jag lyckades ta i fjällen..::!!
Myggan var på ett av sina äventyr (denna gång i kläppen) och efter att ha bestämt sig för att göra ett sista åk, kommit till toppen av liften, och får beskåda denna vackra vy. hoppas alla njuter lika mkt av den som jag gjorde:)

Peace, All yours
Myggan..::!!

Grattis

Hej hej och grattis till farsan som fyller år idag.

Axel sjunger: Ja må han leva, ja må han le.............


Thao

Skärpning Gubbar..::!!

Ne men va fan e detta... nu känner jag lite deppig för att vi nästintill lagt bloggen på is!

Jajja, själv har jag iaf sett till att ha festat loss rejält denna jul... ( tackar Marie för att jag fått låna soffan ibland, även Cake)
Det har vart både vilt och galet med utekvällar på såväl GG, Harrys som Trädgårn under julaftonen!
Det som närmast kommer upp är ju då "Å. K. R. M. C. K" (årets kläppen resa med chill klanen) som förhoppnings vis kommer att ske under kommande lördag.

Just nu sitter jag här och däppar för att ännu en av mina ledighets dagar inte gett mig ngt värt att minnas, möjligen kan detta foto beskriva hur jag känner litegranna..::!!





Peace, all yours Myggan..::!!

RSS 2.0