Omelettfettunderbett

då var det chill. rakt av. har hänt en del intressanta och mindre intressanta saker den här veckan. bl.a så har jag fyllt föga 19 år men inga tårar för det inte än är jag ung och vacker. jag och min vän Mongo erik har startat ett nytt band! mina damer och herrar låt mig presentera OmelettFettUnderbett. ett färskt band som jag startade nu och medlemmarna består av mongo erik och kalle balle. så snart kan ni ladda ner våran första singel "fönsterbrädan rymmer" ni kan även köpa våran nya skiva inom ´kort som vi tyvärr inte har ett namn på än. kör hårt. aurevoir!


Våran insperations källa till bandet är lite okända New wheels on the block därför lägger jag en länk nedanför och det är menningen att ni ska kolla in den!
http://video.feber.se/feber/art/19963/boys_on_wheels__new_wheels_on_/

Chillklassen

pokemon1 pokemon3

Dagens kort blir helt klart rakt av utan underdrifter Fattiglappen och Phonner. To be continjude........

Dagen chillas fett och de är lätt

Solnedgångar man underskattar.

eriken jonglera Vad är vackrare än att kolla på en solnedgång tillsammans med sina älskade käglor? Är det nån som vet? Ge en kommentar isåfall!

Erik var namnet over and out chill

Vm i Hoppa Över Foten

eriken yo


Har jag det eller? Hoppa över sin egen fot på ett ben samtidigt som man kollar. Det kanske inte verkar så himla lätt men sen när man samtidigt ska tänka på hur det känns när man ligger och badar i en isvak gör ju inte saken så mycket lättare. Cakea flippet och maxa inte religonsuppgifterna som handlar om Tor.


Pussa caket


RSS 2.0